2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست و پاس سرد و پیشونی و زیر بغل داغ یعنی تب بالا و شدید که پسرم هر وقت مریض میشه تب میکنه اینجوری میشه، شیاف بذار براش اگه تبش پایین نیومد

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

پاشویه کن اگر بالاتر از ۳۹ شد خدایی نکرده  قبل ۴ ساعت نوبت بعدی تب بر یک سوم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزن براش دکتر دخترم اینو گفت برا بچم الان ۳ سالشه مریض میشه اینکارو میکنم بازم خودت میدونی از ۶ ماهگی این روشو دارم 

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
۲ساعت پیش پروفن دادم.اشکال نداره باز الان شیاف بزارم؟

اگه تب پایین نیاد چاره نیس، گاهی اوقات من می بینم با شربت تبش پایین نمیاد شیاف میکنم براش چاره ای نیس

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اگه تب پایین نیاد چاره نیس، گاهی اوقات من می بینم با شربت تبش پایین نمیاد شیاف میکنم براش چاره ای نی ...

الان دست وپاش عادی شده تبش هم یک درجه هم اومده پایین شده ۳۶و۸ البته الان وضعبت خوابشو تغیررداده پشت سر خوابیده ۲دستاش هم بالا،ممکنه بخاطر وضعیت خوابیدنشم باشه آخه اون موقع ۳۷و۸بود به پهلو خوابیده وبازوهاش پایین.امروز ۳بار بردمش دکتر،موندم چیکار کنم دیگه.هروقتم بردم اونجا تب نداست

الان دست وپاش عادی شده تبش هم یک درجه هم اومده پایین شده ۳۶و۸ البته الان وضعبت خوابشو تغیررداده پشت ...

نمیدونم واللا ولی مرتب پاشویه کن مراقب تبش باش اگرم پایین نیومد شیاف کن حتما