2777
2789
یعنی چی دوتا خط اخه دوتا خط افتاده هر روز از روز دیگ پرنگ تر

برو آزمایش بتا بارداری عزیزم خواهرمم اینجور شد ولی خارج رحم بود خیلی درد کشید اونم دوتا انشالله مال تو اینطور نشه

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ازین خودکاریا بخر یا مدیکور بخر

حالا تو نت همه نوشتن ویتاساین مارک خیلی خوبیه خارجیه دقیقه منم تاهاله انداخت براهمین ترسیدم از داذم ععدش۱۶صدم بوداخرشم نفهمیذم ب بیبی اعتمادکنم یاازمایش البته سونوشکم ولگنم رفتم نمیدونم اگ باراداربوذن توسونو مشخص میشذ یا نع

منم ویتاساین و از دکتر داروخانه شنیدم که خیلی خوب و دقیقه. وقتی ام که زدم منفی شد هاله ام نداشت باردار ام نبودم خب. به نظرم تست خیلی خوبیه چون زود ام جواب داد. قبلا ویور میگرفتم اصلا زود رنگ نمینداخت مدیکور ام یه بار برام مثبت کاذب شد