2777
2789

بستگی داره

از دویست پنجاه قیمت داریم تا ۱۰۰میلیون

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جان؟

قیمت گوی موزیکال برفی رومیگم

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

مگه مبله ۱۰۰میلیون باشه😐😐

عجیبه

ولی اره همچین قیمتیم داریم

تو حالت خرابه داش کم داری انگاری

دوست عزیز

حرف دهنتو بفهم 

وقتی هنوز اونقدر عقلت نمیکشه بفهمی ی سری از گوی ها اونقدر خاصن ک بشدت قیمتشون بالاست

چرا حرف میزنی عزیزم ؟ برو همون گوی مینی رو بخر

و اینکه کاش تربیتت اونقدر درست بود

ک یادمیگرفتی هرکسی عمت خالت نیست که بیای باهمچین لحنی باهاش صحبت کنی

پس ریپ نزن حوصله بحث ا امثال تو ک حد خودشون رونمیدونن ندارم

دوست عزیزحرف دهنتو بفهم وقتی هنوز اونقدر عقلت نمیکشه بفهمی ی سری از گوی ها اونقدر خاصن ک بشدت قیمتشو ...

تو بلد نیستی یه نظری رو درست حسابی بدی غلط میکنی میای نظر میدی ج نده

بعدشم من تورو نمیخورم تولیدت میکنم تو دسشویی ننتو گاییدم ج نده حرومزاده کاندومی شالکی زای

برو ننتو خونه ی مردم جمع کن ج نده دوهزاری بی خاصیت