2777
2789
عکس بی بی چکت داری عزیزم یا بیرون انداختی؟

همشو دارم عکس نمیاد یعنی هرکی میبینه شوکه میشه قشنگ دوتا هاله مث هم شدن امروز ی ذره کم رنگ ک اونم خط تی هم همون رنگی بود

جدی میگی یعنی هاله قرمز اومد ؟بعد چن دیقه مثبت شد من قشنگ ۸ تا گرفتم همشم استفاده کردم یعنی انقد مار ...

من یکی ویور استفادع کردم منفی شد دیذم تونت زدن خیلی مارک الکیه وویتاساین خریدم دیدم همه ازش تعزیف کردن زدم هاله کمرنگ افتاد رفتم ازمایش دادم منفی شد الانم حالت تهوع دارم نمیدونم باردارم یا ن🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی یعنی هاله قرمز اومد ؟بعد چن دیقه مثبت شد من قشنگ ۸ تا گرفتم همشم استفاده کردم یعنی انقد مار ...

دو دیقه ایی هاله صورتی زد هی به مرور پرنگ تر شد قشنگ مثبت تاخیرم داشتم باور کردم باردارم صبح رفتم ازمایشگاه تا نوبتم شد حس کردم یچیزی ریخت رفتم سرویس دیدم بله پریود شدم 😅 ولی خیلی حس بدی بود با نا امیدی کامل برگشتم خونه رومم نمیشد به شوهرم بگم اخه ☹️

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
همشو دارم عکس نمیاد یعنی هرکی میبینه شوکه میشه قشنگ دوتا هاله مث هم شدن امروز ی ذره کم رنگ ک اونم خط ...

باید دوتا خط بیفته ها مال خواهرمم آزمایش منفی شد ولی بی‌بی دوتا زد مثبت شد آخرشم فهمیدیم خارج رحمه

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
من یکی ویور استفادع کردم منفی شد دیذم تونت زدن خیلی مارک الکیه وویتاساین خریدم دیدم همه ازش تعزیف کر ...

حتما همینجا خبر بده منک حالت تهوع ندارم خدارشکر

همشو دارم عکس نمیاد یعنی هرکی میبینه شوکه میشه قشنگ دوتا هاله مث هم شدن امروز ی ذره کم رنگ ک اونم خط ...

تو اقدام بودی عزیزم؟

ازمایش تیتر بتا دادی؟ عددش چند بود؟

دوستم دوتا بی بی چک گذاشت مثبت بود رفتی ازمایش بتا معمولی داد منفی دوباره بی بی چک گذاشت مثبت بود دو سه روز بعد رفت ازمایش مثبت شد 

ولی اگه بتا تیتر دادی دقیقه

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
دو دیقه ایی هاله صورتی زد هی به مرور پرنگ تر شد قشنگ مثبت تاخیرم داشتم باور کردم باردارم صبح رفتم از ...

خیلی خیلی بده منک ۸ تا گرفتم شوهرم قشنگ میگه باردارم دیگ

باید دوتا خط بیفته ها مال خواهرمم آزمایش منفی شد ولی بی‌بی دوتا زد مثبت شد آخرشم فهمیدیم خارج رحمه

یعنی چی دوتا خط اخه دوتا خط افتاده هر روز از روز دیگ پرنگ تر

تو اقدام بودی عزیزم؟ ازمایش تیتر بتا دادی؟ عددش چند بود؟ دوستم دوتا بی بی چک گذاشت مثبت بود رفتی ا ...

من نمیدونم ب ازمایشگا گفتم کامل میخوام گفت هفته هاش دقیق مشخص میشه همون تیتره دیگ تلفنی زنگ زدم گفت منفی گفتم عددش چنده گفت باردار نیستی منفی

یعنی چی دوتا خط اخه دوتا خط افتاده هر روز از روز دیگ پرنگ تر

انشالله برا شما مثبت واقعیه عزیزم ... فردا مدیکور بزن

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
خیلی خیلی بده منک ۸ تا گرفتم شوهرم قشنگ میگه باردارم دیگ

خب چرا همش از یه مارک گرفتی می خواستی حداقل دو مدل مارک میگرفتی مطمن میشدی

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹