2777
2789

راستش شاید یکمی مسخره به نظر بیاد ولی واقعا میگم امکانش هست که ی پسر پولدار با دختری که پولدار نیست ازدواج کنه

همون پولدار یه وقت ورشکست شه نمیتونی تحملش کنی چون بخاطر پولش گرفتیش

پس دنبال علاقت باش نه پولدار بودنش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن که هست

ولی الان هرکی دنبال همسطح خودشه

البته میگم کلیت ندارها چون تو دل قضیم میگم داداش خودم با دختری اشنا شده بود که مالی ضعیف تر بود بعد سه هفته گفت نمیخوام ادامه بدم دغدغهامون برنامهامون نگرانیهاموم مدل پس انداز و سرمایه گذاریمون متفاوته

دیگ ببین خیلی پولدار ها چقدر تفاوت حس میکنن

مامان دوتا گل پسر

اره دیدم دوست زندایی ام

دختر خیلی خوشگل بود فوق العاده زیبا ولی خاتواده کم دست بودند

ولی همسرش فوق العاده پولدار

زنداییم با اینکه اون زمان قدیم همیشه به روز و خوش تیپ بود و تقرییبن مایه دار بودن

میگف برای جشن عروسی یا مراسم از دوستم لباس قرض میگیرم! خونش شبیه قصره و خدمتکار داره

ولی خوب حتمن اختلاف طبقاتی اذیت کنندست دراین حد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.