2777
2789
کدومشو بگم کدومش بمونه؟ میشه فقط هرچی ب ذهنت میاد بهم بگی  همین الانشم اشکام هی میریزه رو کیب ...

فکر کن چهار سال دیگه با خودت می گی ممن چقدر الکی غصه خوردم....

الان هم برو سراغ کلیپ های خنده دار...تا روحیه ات عوض بشه

حال 
آخه شما که نگرانش می شی ...چرا خونه رو ترک می کنی؟ همون تو خونه باهاش قهر می موندی 

اخه خیلی اذیتم میکنه دست بزن داره باراخربش گفتم انگشتت بخوره براهمیشه میرم الاننم پاگذاشتم رو دلم میخام طلاق بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کن چهار سال دیگه با خودت می گی ممن چقدر الکی غصه خوردم.... الان هم برو سراغ کلیپ های خنده دا ...

عزیزم🙂💔کاش میتونستم مث حرفای قشنگت بشم 

کاش

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
اخه خیلی اذیتم میکنه دست بزن داره باراخربش گفتم انگشتت بخوره براهمیشه میرم الاننم پاگذاشتم رو دلم می ...

حالا یکم خونه بابات بمون شاید درس شد رفتی سر زندگی هر چند. واقعا من پیشنهاد نمیکنم برگردی

ببخشید استاتر 

اینارو گفتم اینجا دیگ نیمشه پاکشون کنم از تایمشون گذشته✨

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
 منم میخام

بیا برات درست کنم 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
خوب هیچ غمی ابدی نیست.. برای چیزی ناراحت شو که ارزش داشته باشه ...

چیزی هم ندارم ک بخاطرش خوشحال باشم 

💔

۵ تاااااا😐 ریال یا تومن؟؟؟

حالم خیلی بده گفتم ارومم میکنه مثل همیشه اما داغون تر از این حرفام انگار

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
5 تا لیوان قهوه خوردم خوابم نمیبره 

یا علی پنج لیوان🤦🏻‍♀️

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤