∞Տℰℒℰℕᗅ♡شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای چی حالت بدِ...بگو تا در ارتباط با همون حرف برنیم و آروم بشی
کدومشو بگم کدومش بمونه؟
میشه فقط هرچی ب ذهنت میاد بهم بگی
همین الانشم اشکام هی میریزه رو کیبورد
و دستام سر شده از غصه
😔💔
∞Տℰℒℰℕᗅ♡شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
یعنی اون چیزی که داره اذیتت میکنه هیییییچ ارزشی نداره هیچ ارزشی
میدونم ولی هرکار میکنم
حال دلم خوب نمیشه
خستم خیلی
دعام کن✨