2777
2789
فرض کن الان سال ۱۵۰۱  ۲۵ آبان ۱۵۰۱

خیلی حس خوبیه چون دیگ اونموقع من نیستم🥲

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من نمیدونم چرا تو دلم دارن رخت میشورن، یه استرس بدی دارم، چرا؟!

من انگار ته دلم سوراخ بود رفتم دکتر دارو داد خوب شدم 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
بچه هامن باشوهرم قهرم اومدم خونه بابام اون نه زنگ میده ن اس منم دیروز بهش چنتا پیام دادم جواب نداد ب ...

آخه شما که نگرانش می شی ...چرا خونه رو ترک می کنی؟

همون تو خونه باهاش قهر می موندی 

حال 
برای چی حالت بدِ...بگو تا در ارتباط با همون حرف برنیم و آروم بشی

کدومشو بگم کدومش بمونه؟

میشه فقط هرچی ب ذهنت میاد بهم بگی 

همین الانشم اشکام هی میریزه رو کیبورد 

و دستام سر شده از غصه 

😔💔

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
بچه هامن باشوهرم قهرم اومدم خونه بابام اون نه زنگ میده ن اس منم دیروز بهش چنتا پیام دادم جواب نداد ب ...

مگه نمیگی قهراومدی ولش کن دیگه یکم اعصابتوآروم کن ماهمیشه ازین حس مادرانه امون براشوهرامون ضربه میخوریم

5 تا لیوان قهوه خوردم خوابم نمیبره 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
یعنی اون چیزی که داره اذیتت میکنه هیییییچ ارزشی نداره هیچ ارزشی 

میدونم ولی هرکار میکنم 

حال دلم خوب نمیشه 

خستم خیلی 

دعام کن✨