2777
2789

بچم آنفلونزا گرفته و دماغشم کیپه تقریبا الان نشستم رو سرش خیلی داره تند تند نفس میکشه سرفه های خلطی هم داره بردمش دکتر بهش مونته لوکاس داد ولی میگن برای کبد بده امشب بهش ندادم نمیدونم چیکار کنم

من الان دوسال به طور مداوم به بچه ام مونته لوکاست میدم دکتر ریه اش میگه نباید قطع شه ..یعنی ضرر نداره

تند تند نفس زدنشم طبیعیه دیگه مریضه... تب داره؟ 

انشالله زودتر خوب شه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش الان همه بچه ها میگیرن مال ماهم گرفت ده روز طول میکشه خوب بشه

علائمشم تب اسهال استفراغ حساسیت عرق کردن بیحالی هست. سعی کن بهش سرم بزنن ویتامین بزنن.

بعد ده الی ۱۴روز خوب میشه روند درمانیشه

مونته لوکاست بده خیلی خوبه و اینکه بخور سرد فراموش نشه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

اگه تب شدید داره که با دارو هم قطع نمیشه پیگیری کن حتما

من اللن یه هفته ست با پسرم بیمارستانم هنوز خوب نشده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من الان دوسال به طور مداوم به بچه ام مونته لوکاست میدم دکتر ریه اش میگه نباید قطع شه ..یعنی ضرر ندار ...

چرا دوسال؟

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

پسر من دقیقا الان سه هفته است مریضه دیگه خسته شدم امروز هم گلوش چرک گرده و درد میکنه.منم پسرم سرفه های شدید داشت جوری که از شدت سرفه سه شب نخوابید دکتر بهش مونته لوکاس و شربت سالبوتامولو ستیرزین داد خیلی سرفه اش بهتر شده .تا وقتی هم که سرفه اش قطع نشه میدم.وقتی دکتر تجویز کرده به نظرم نگرانی نداره