پریودهام منظمه ولی الان یک هفته است از موعد این ماهم گذشته، ماه پیش هم پریودم مثل همیشه نبود وبعدش هم خیلی ترشح داشتم ،ترشح بی رنگ وبی بو،توی یکماه گذشته هم کاملا جلوگیری کردم ،ولی ماه قبل دو سه تا رابطه مشکوک داشتم،حالا سوالم اینکه میتونه ماه قبل باردار شده باشم و اون پریود نبوده؟؟خیلی گیجم،هیچ علامتی از پریود ندارم ولی چون تجربه بارداری ناموفق داشتم الان چندتا از علایم بارداری قبل دارم ولی هرچی فکر میکنم امکان بارداری نیست با شرایطم ،ببخشید طولانی شد
همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
نه عزیزم احتمالش خیلی کمه چون اینجوری الان باید ۹هفته باشی و این یعنی کاملا علایم بارداری شروع شده که اولین علایم دقیقا مثل پریود شدنه شما میگی که علایمی نداری
همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
این ماه واقعا نمیشه چون همش با کاندوم بود ،مطمعنم از این ماه اتفاقی نیوفتاده
خب شاید سوراخ بوده .شایدم از ماهه قبله .ولی بارداری من دوروز قبل موعدم منفی بود ولی باردار بودم