2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه بارداری دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 28 پست
شاغلم مرخصی ندارم،گفتم چون پریود شدم ماه قبل این ماه هم خطرناک نبوده رابطه ام چند روز صبر کنم بعد بر ...

نگو ک بچه نمیخاستی قربون کرم خدا اونکه نداره نمیده اونکه نمیخاد از کاندمم مید۶ 😐

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید سوراخ بوده .شایدم از ماهه قبله .ولی بارداری من دوروز قبل موعدم منفی بود ولی باردار بودم

😒امیدوارم اینجور نباشه،و امیدوارم نی نی و خودت صحیح سلامت باشی عزیزم😍

خدایا گاهی نگاهی
😒امیدوارم اینجور نباشه،و امیدوارم نی نی و خودت صحیح سلامت باشی عزیزم😍

مرسی عزیزم .پس اگر نمیخای امیدوارم کیست داشته باشی چون اون فقط میتونه بی بی چکو مثبت کنه یا نه اصلا بی بی چکت فاسد بوده باشه

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
نگو ک بچه نمیخاستی قربون کرم خدا اونکه نداره نمیده اونکه نمیخاد از کاندمم مید۶ 😐

😂😂نه ان شالله که نباشه،فعلا شرایطش ندارم وگرنه که عاشق بچه ام

خدایا گاهی نگاهی
😂😂نه ان شالله که نباشه،فعلا شرایطش ندارم وگرنه که عاشق بچه ام

بابا فکر کردم ۴تا بچه داری بیخیال اگرم باشه خواست خداس ناشکری نکن .شرایط نمیخاد تا دوسال ک شیرتو میخوره و۴دست لباس میخاد فقط پوشکش هزینه داره سخت نگیر

مرسی عزیزم .پس اگر نمیخای امیدوارم کیست داشته باشی چون اون فقط میتونه بی بی چکو مثبت کنه یا نه اصلا ...

توکل به خدا ، امیدوارم هرچی خیر همون بشه 😍

خدایا گاهی نگاهی
بابا فکر کردم ۴تا بچه داری بیخیال اگرم باشه خواست خداس ناشکری نکن .شرایط نمیخاد تا دوسال ک شیرتو میخ ...

کاش به همین راحتی بود خواهر😀، نه بچه ندارم،یه بارداری ناموفق داشتم فقط که اونم خدا نخواست، ولی الانم میسپارم به خودش هرچ خیره

خدایا گاهی نگاهی
کاش به همین راحتی بود خواهر😀، نه بچه ندارم،یه بارداری ناموفق داشتم فقط که اونم خدا نخواست، ولی الان ...

پس انشالله هر چی ب صلاحته .ولی حسم میگه بارداری بیا خبر بده

😍مرسی😀😒میام حتما میگم چی شد 😘

چیشد گلی تست رفتی

چیشد گلی تست رفتی

بی بی چک دیروز صبح منفی بود ، منتظرم شنبه برم پیش دکترم، هنوز هم خبری از پریود نیست ولی دردش دارم،به نظرم دارم پریود میشم ان شالله😂

خدایا گاهی نگاهی

عه خب پس حتمی ی عقب زدگی بوده وگرنه بی بی چک درسته