2777
2789

همش میره دروغ از زبون مثلا من ب خواهرم میگه، از زبون اون ب من میگه همیشه بخاطر این کاراش بین ما خواهرا دعواست من از بقیه کوچیکترم ولی تا ی چی میشه زنگ میزنن خواهرام ب من ک مامان گفته فلانی راجب من اینجوری گفته اونجوری گفته امشبم خواهرم زنگ زد ک مامان گفته شوهر تو این حرفو راجب من زده در صورتی ک شوهر من خیلی وقته مامان منو ندیده تا هم بهش ی چی میگی شروع میگه گریه کردن و نفرین کردن چیکار کنم دست از این رفتارش برداره و ناراحت هم نشه حتی ی شب من پیش خواهرم بودم زنگ زد بهش کلی حرف الکی پشت سر من زد نمیدونست من اونجام

مث مامان و مادرجون من 

تنها راهش اینه شما ک خودتون میشناسیدش هرررچی گفت باور نکنید 

فوری باهم درمیون بذارینش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مث مامان و مادرجون من  تنها راهش اینه شما ک خودتون میشناسیدش هرررچی گفت باور نکنید  فوری ...

من باور نمیکنم اصلا توجه هم نمیکنم ب حرفاش باور کن از خونشون ک میرم یادم میره هر سری این موضوع رو ب خواهرام میگم ولی اونا هم تا ی چی میشنون شروع میکنن با هم بحث کردن و بهم زنگ و پیام و حرف زدن ب همدیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشو ضبط کنید خخخ

بخدا خودم شنیدم حرفایی ک پشت سرم داشت ب خواهرم میگفت بعد ک بهش گفتم تکذیب کرد اصلا قبول نکرد همش میگفت ن منظورم این نبوده اون نبوده بعدم زد ب گریه و نفرین من گفتم غلط کردم بیخیال شو 

نه بابامادر بیسیاست از نامادری بدتر ه خانواده رو از هم میپاشونه بد دردیه 😢

خیلی بخدا دو سه شب پیش خواهرام باهم اشتی کرده بودن باز امشب الم شنگه ب پا کرده منم اینجا تو خونه خودم نشستم پشت سر منو شوهرمم حرف زده حالا شوعر منم ی ادم گند ک اگه بفهمه دیگه ی جنگ با اون دارم