(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
والا همسر منکع از وقتی عقد کردیم نذاشت حتی بابام ی شارژ واسم بخره همه چی با خودش بود با اینکه بابام وضع مالی خوبی داشت میگفت از این ب بعد شما همسر منی
اهان،نه کلی پرسیدم ک مثلا عرف چی میگه تو همچین مواقعی
والا همسر منکع از وقتی عقد کردیم نذاشت حتی بابام ی شارژ واسم بخره همه چی با خودش بود با اینکه بابام ...
حالا طرف شوهرته دیگه شرعا و قانونا
اینکه حتی دکتر بردن رو گردن نمیگیرن واقعا عجیبه