2777
2789

خداییش خیلی برام سواله 

یکی هست شوهرش میگه وظیفه من نیست ببرمت دکتر

یا نمیدونم بهشون پول نمیدن

یا مسافرت و...

بعضی ها برعکس 

حالا دقیقا وظیفه شوهر تو دوران نامزدی چیه؟

و اینکه خودتون چطور بودید

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران نامزدی هم شوهر خرج می کنه هم خانواده

دیشب یکی‌ دنبالت میگشت

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

والا همسر منکع از وقتی عقد کردیم نذاشت حتی بابام ی شارژ واسم بخره همه چی با خودش بود با اینکه بابام وضع مالی خوبی داشت می‌گفت از این ب بعد شما همسر منی 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نفقه نصف هست تا قبل رابطه . حقوقی نگاه کنی اینه 

اهان،نه کلی پرسیدم ک مثلا عرف چی میگه تو همچین مواقعی

به نظرم اگه بگه وظیفم نیست و از سر خودش باز کنه از سرخساسته نه وظیفه.

درکل خودم اصلا انتظاری از شوهرم ندارم وظیفه هم براش تعیین نکردم. 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
والا همسر منکع از وقتی عقد کردیم نذاشت حتی بابام ی شارژ واسم بخره همه چی با خودش بود با اینکه بابام ...

حالا طرف شوهرته دیگه شرعا و قانونا

اینکه حتی دکتر بردن رو گردن نمیگیرن واقعا عجیبه 

فقط میدونم مخارج با ایشون نیست همین

خب پس دختر هم میتونه بگه منم بعد از عروسی با شما هستم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دیشب یکی‌ دنبالت میگشت

اسی جون چرا همه دنبال دخی بلوچ زاهدانی ان فکرم درگیره خداشاهده

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏