(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم اگه بگه وظیفم نیست و از سر خودش باز کنه از سرخساسته نه وظیفه. درکل خودم اصلا انتظاری از شوه ...
من متاهل نیستم،
یکی از دوستام کرونا داشت تک و تنها تو خونه
نیومد حتی اینو ببره دکتر!!!!!
فارغ از وظیفه بودن یا نبودن من باشم بهم برمیخوره و ی تجدید نظری میکنم تو اون رابطه
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
نامزدی یعنی چی ؟ جرا اینجا به عقد میگن نامزدی ؟ای خدااا
تو وقتی عقدی آقا بخواد بیاد خونتون چیمیگن؟
نمیگن نامزدت؟
ماک میگیم نامزد
اشتباه میگید خوب وقتی صیغه عقد جاری میشه رسما قانونا و عرفا شما زن و شوهرید نه نامزد نامزد و ...
حالا ما اینجوری هستیم بقیه رو نمیدونم
تا قبل از اینکه برن تو یه خونه میگن نامزد
بعدش میگن شوهر
الان مثلا من برم بگم شوهرم داره میاد قبل از همه داداشم میزنه زیر خنده
ولی اره درستش همینیه ک شما میگید
غلط کرده چ طور بحث بشه زنم زنم میکنه و رگ گردنش باد میکنه
همین،اینارو باید دور انداخت.