2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب گفتم سر یک ماه شوهرم دست بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شمال ، ولی سرسنگین باش ،  اگه پرسید بگو خب ازت ناراحتم   باهاش درست حرف بزن ، نه اینکه ...

من اهل داد و بیداد نیستم باور کن.میگم که اینقدر باهاش حرف زدم رفتم پیشش محل نزاشت پس زد که دیگه اینجوری رفتار کردم.کاش میپرسید که بگم ناراحتم نمیدونی چه شخصیتی از بعد عروسی پیدا کرده واسه ازدواج مون چه قدر رفت پیش بابام خورد شد نه شنید اما الان اینجوری میکنه باهام

نازنینم💜
من اهل داد و بیداد نیستم باور کن.میگم که اینقدر باهاش حرف زدم رفتم پیشش محل نزاشت پس زد که دیگه اینج ...

احتمالا از اون مرداس که نباید دنبالش راه بیفتی، باید یه بار خواستت رو بگی ‌و اگه بی محلی کرد  توام بی محلی کنی و بی خیال بشی. اینجوری  بیشتر میاد سمتت تا اینکه هی دنبالش بدویی ،کار سختی هس ولی خب رو خودت کار کن تا با سیاست باهاش رفتار کنی ، چون اون پخته ترو با تجربه تره .‌

خدایا شکرت.
احتمالا از اون مرداس که نباید دنبالش راه بیفتی، باید یه بار خواستت رو بگی ‌و اگه بی محلی کرد  ت ...

پخته و با تجربه بود سر یک ماه اینجوری نمیکرد که خواهرجون.راستش حس میکنم هوس بودم واسش بهم سرد شده رفتارش اینو نشون میده 

نازنینم💜