2821
2789
عنوان

آزمایش بارداری

67 بازدید | 9 پست

خانوما میخام ا،زمایش های قبل بارداری بدم باید حتما دکتر بنویسه اخه نوبت سریع دکتر پیدا نکردم 

و اینکه چه آزمایشاتی باید انجام بدم

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید

برو بهداشت محلتون بگو ماما برات مینویسه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازمایشها برا من که ازاد حساب شد همشون ولی دکتر نوشت،بنظرم برو دکتر چون اگه خودت الکی بری بدی باز میری دکتر میگه فلان ازمایش رو ندادی

سختی ها تموم میشه و روزی که طعم شیرینی رو بچشم نزدیکه  

یه سری هورمون و چنتا ویتامین و ایمنی در برابر دو سه تا ویروس

ببر دکتر بنویسه بعد برو ازمایش که بتونی از بیمه تکمیلی پولشو بگیری

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐

,من رفتم دکتر نوشت سونو و آزمایش کلی نوشت  ویتامین ها و خون و قند و چربی     امروز آزمایش نشون دادم آهن و فولیک اسید و ویتامین دی  و ی داد تا دو ماه باید بخورم تا بعد دو ماه دوباره برم پیشش آزمایش بنویسه اوکی بود اقدام کنیم

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز