2777
2789

سلام دوستان توروخدا اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم‌منو راهنمایی کنه

من همیشه پریود منظم داشتم و تاحالا یک روزم عقب ننداخته بودم و همیشه قبل از پریودم لکه بینی داشتم ولی این سری نداشتم و این ماه ۲روزه که از موعدم میگذره امروز بیبی چکم مثبت شد یه هاله تقریبا صورتی انداخت 

الان رفتم ازمایش بتام ۲۰ بود دکتر ازمایشگاه گفت منفی نیست ولی مشکوکه و احتمالا زود اومدی 

الان‌نگرانم‌که نکنه پریود بشم و هیچی به هیچی😔

دارم دق میکنم چقد با ذوق ب شوهرم گفتم ولی الان خورده تو ذوقم خواهش میکنم اگه کسی اینجور بوده یا اطلاعی داره لطف کنه منو در جریان بذاره

چند روز باید صبر کنی دوباره آزمایش بدی. انشاالله که خیره

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حامله ای نگران بتا نباش من دیدم با بتای 20 باردار بودن اگه بی بی هاله انداخته بارداری...من خودم بتام همون اوایل انقد زیاد بود بهم گفتن حاملگیت مولاره و انقد منو ترسوندن الانم دخترم دوسالشه هیچکدوم اینا هم نبود...تو هم الکی فکرتو درگیر نکن خداروشکر کن و منتظر ب دنیا اومدن نی نی خوشگلت باش

من هم زود فهمیدم همون اول که فهمیدم ۱۴۹ بود اما بعدش خیلی دیر رشد می کرد نگران نباش دکترا می گن ۴۸ ساعت بعد تکرار کن اما من ۴ روز بعد تکرار کردم اصلااا تحمل استرس نداشتم خداروشکر اوکی شده بود الانم نگران نباش چون زود فهمیدی اینطور

باردار نیستی گلم. دوماه پریودیت بخاطر هورمونا یا کیست عقب افتاده. حتما سونو بده. بتات هم خیلی کمه محاله با این بتا باردار باشی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
باردار نیستی گلم. دوماه پریودیت بخاطر هورمونا یا کیست عقب افتاده. حتما سونو بده. بتات هم خیلی کمه مح ...

دوروزه ازموعدش گذشته 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من هم زود فهمیدم همون اول که فهمیدم ۱۴۹ بود اما بعدش خیلی دیر رشد می کرد نگران نباش دکترا می گن ۴۸ س ...

برا شما خوب بوده عددش خداروشکر من تا دیدم ۲۰ یهو کپ‌کردم توقع ۱۰۰ب بالا داشتم امیدم بخداس ان شالله باشه 

مرسی عزیزم امید بخدا ان شالله که بشه عزیزدلم❤

شرمنده بخدا من فکر کردم گفتی دوماه گذشته. برای دو روز بتای ۲۰ کم نیست گلم. بعد دوروز تکرارش کن انشالله میره بالا

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
باردار نیستی گلم. دوماه پریودیت بخاطر هورمونا یا کیست عقب افتاده. حتما سونو بده. بتات هم خیلی کمه مح ...

دوروز گذشته عزیزم.باید ۲۲ام میشدم.تمام‌حالات بارداری یواش یواش میاد سراغم ولی بتام کم بود

عزیزم احتمالا زود رفتی یا لقاح دیر صورت گرفته.تاجایی که میدونم بارداری پوچ بتاش بالاست.من ماه قبل بارداریم‌پوچ بود.و چند روز بعد موعدم بتا ۵۰۰۰ بود.ولی موقع بارداری پسرم،دو روز بعد،بتا ۵۷ بود.و بچه ام سالم دنیا اومده.مهم روند بالارفتن بتا هست.نه عدد اولیه.الکی نگران نشو.۴۸ ساعت بعد همون آزمایشگاه قبلی برو.اگر دوبرابر شده یعنی انشالله همه چیز خوبه.

خدایا خودت پناه دلم باش.
شرمنده بخدا من فکر کردم گفتی دوماه گذشته. برای دو روز بتای ۲۰ کم نیست گلم. بعد دوروز تکرارش کن انشال ...

خیلی ممنون عزیزم.اینچحرفیه دشمنتون.مرسی ک‌راهنمایم کردین دلم خون بود بخدا

عزیزم احتمالا زود رفتی یا لقاح دیر صورت گرفته.تاجایی که میدونم بارداری پوچ بتاش بالاست.من ماه قبل با ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم.دلم گرم شد ان شالله همتون حاجت روا بشیدو خدا حفظتون کنه دعا کنید برام باردار باشم میام خبر میدم همینجا❤❤