2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین نگرانم...عدد بتای پایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 33456 بازدید | 67 پست
دوروز گذشته عزیزم.باید ۲۲ام میشدم.تمام‌حالات بارداری یواش یواش میاد سراغم ولی بتام کم بود

انشالله سلامت باشی. نگران نباش. استرسم نداشته باش. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نگران نباش یهو رشد می کنه اینجا بهم خبر بده چی،شد

سلام عزیزم.وقتت بخیر.من یه اتفاق پیچیده ای افتاد برام.اون آزمایشگاهی که قبلا ازمایش دادم امروز تعطیل بود مادرمم خونمون بود و از بس بنده خدا استرس منو داشت گفت حتما بریم ازمایش بده ببین اصلا مثبت شده یانه.رفتم یه ازمایشگاه دیگه اونجا تستمو گرفت گفت نهایتا مثبت و منفیشو میگم و یه عدد حدودی اگه میخوای مطمئن بشی باید ۱۴روز بعد از موعد پری بری تیتر بتا همون ازمایشگاه قبلی بدی منم گفتم عیب نداره مثبت و منفیو بگو ک مطمئن شم کارای خطرناک نکنم یه وقت .جوابشو داد مثبت بود و گفت بتابالای ۱۰۰۰رسیده

اخه مگه ممکنه بعد دوروز از ۲۰ برسه به ۱۰۰۰<

این باراداری منم عجب دردسری شد 

زنگ زدم یه پزشک زنان گفت ن عیب نداره و همین ک بالا رفته اوکیه ۱۰ روز دیگه برو برای سونو.

گفت اگه دردزیاد و لکه بینی نداری مسئله ای نیس استراحت کن و بعد ۱۰ روز برو سونو. و گفت دیگه ازمایش نده و تو اینترنت نچرخ هر بدنی فرق میکنه شرایطش خلاصه اینم از هول بازی و بارداری پر ماجرای من

کاش صبر میکردم بعد یک هفته میرفتم

حالا میخوام تاپیک بزنم و همه این حرفا رو ک برای شما نوشتمم اونجا بنویسم‌که کسی اشتباه منو نکنه یکم صبرشو ببره بالا

الان من‌موندم تا ۱۰ روز دیگه با هزارتا معما و استرس فراوان

سلام عزیزم.وقتت بخیر.من یه اتفاق پیچیده ای افتاد برام.اون آزمایشگاهی که قبلا ازمایش دادم امروز تعطیل ...

سلام عزیزم اصلاااا نگران نباش دقیقا این اتفاقا برای من افتاد بتام توی چهار روزاز ۱۹۴ شد ۲۱۹۷ منم استرس کل وجودمو گرفته بود چرا یهو اینقدر رشد کرد رک بگم تو این حالت می گن دو تا احتمال داره حاملگی پوچ و خارج رحمی چون بتا رشد کرده پس پوچ نیست و چون درد و لک و خونریزی نداری خارج رحمی هم نیست واقعا بدن با بدن فرق داره الکی به خودت استرس نده جنین من الان سیزده هفته و شش روزش و خداروشکر هر سری رفتم سونو حااش عالیه پس الکی استرس نده به خودت

سلام عزیزم اصلاااا نگران نباش دقیقا این اتفاقا برای من افتاد بتام توی چهار روزاز ۱۹۴ شد ۲۱۹۷ منم است ...

ای جان خدارو هزارمرتبه شکر.

خدا نی نی تو‌حفظ کنه ک جوابمو دادی دلم خیلی اروم گرفت.دیشب ب خانواده هامون گفتیم وقتی اون ذوقشونو دیدم اصلا بدنم یخ کرد از ترس فقط میگم خدایا منو شرمنده نکنی نی نیمو حفظش کن 

جنسیت مشخص شد؟ 

رفتم سونوی ان تی گفت به احتمال خیلی کم دختر گفت دقیق مشخص نیست بعد ازمایش سل فری دادم گفتن یه ماهه جواب میاد تو اون مشخص میشه دقیق من بهت قول میدم وروجکت سالمه و داره حسابی ول می خوره الکی خودتو نابود نکن

رفتم سونوی ان تی گفت به احتمال خیلی کم دختر گفت دقیق مشخص نیست بعد ازمایش سل فری دادم گفتن یه ماهه ج ...

مرسی عزیزم.ان شالله همه کسایی ک منتظرن خدا سالمشو بهشون بده.

ممنونم ازت مهربون❤

ای جان خدارو هزارمرتبه شکر. خدا نی نی تو‌حفظ کنه ک جوابمو دادی دلم خیلی اروم گرفت.دیشب ب خانواده ها ...

مرسی عزیزدلم نه نگران نباش وقتی لکه بینی و خونریزی نداری همه چی نرمال ببین به ازای هر زن علائم حاملگی هست بعدش وروجک انقدر حالت و بد می کنه که استرس روزای اول یادت میره صبر کن الان چند هفته ای؟