2777
2789
عنوان

رفع گرفتگی عضلات😭

125 بازدید | 13 پست

از یکشنبه دارم والیبال بازی میکنم بلدم و خیلی وقت بود حدود ۲ سال بازی نکرده بودم و چون یکشنبه دوشنبه شه شنبه پشت سر هم خیلی خیلی تمرین کردم الان همه عضلات پام گرفته و امروز هم تو مسابقه منطقه ۶ یا همون دریافت کننده بودم و همش عضلات پام درگیر بود و الان نمیتونم حرکت کنم و فردا هم مسابقه هست قرصی چیزی داریم که حداقل فردا خوب شم؟روز های قبل هم گرفتگی داشتم ولی الان زیاد تر شده 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص و آمپولش هست بهتره امپول بزنی قوی تره

امپول و وقت ندارم الان که دیگه نمیتونم زیاد حرکت کنم و یه سری شرایط بیرون رفتن رو ندارم میخواستم صبح قرص بگیرم بندازم 

امپول و وقت ندارم الان که دیگه نمیتونم زیاد حرکت کنم و یه سری شرایط بیرون رفتن رو ندارم میخواستم صبح ...

ایشالله که رفع میشه

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

آره اینا که قبول دارم با توصیفاتی که کردی فک نکنم الان دیگه بتونی نفسم بکشی.

نفس میاد ولی با درد بدترش هم اینه که تیم زیاد درست و حسابی نداریم و همش می‌خوام بازی فردا رو ببریم و فکر کنم فردا رو زمین بشینم بازی کنم😂😭🤦🏻‍♀️

نفس میاد ولی با درد بدترش هم اینه که تیم زیاد درست و حسابی نداریم و همش می‌خوام بازی فردا رو ببریم و ...

اونوقت میشه پارا المپیک😂

نه عزیز قرص تهیه کن امشب بخور تا ایشالا فردا خوب شده باشی.

ان شاءالله که برندم بشید.

اونوقت میشه پارا المپیک😂 نه عزیز قرص تهیه کن امشب بخور تا ایشالا فردا خوب شده باشی. ان شاءالله که ...

خیلی ممنونم😂🥲❤️