2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین زیباییش بیشتره 

پروتئین تراپی جنبه درمانی داره 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
کراتین باز میسوزونه، همون بلایی که دکلره میاره، ولی به روش زیرپوستی و نامرئی. پروتئین بهتره.

میگن پروتئین تراپی فقط دو ماه میمونه که اصلااا نمی‌صرفه با این همه هزینه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

کراتین برا مو فر مجعدد...اما پروتیین برا مو خشک آسیب دیده وز رنگ شده

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
پروتیین صافی نداره ولی

بجاش موها احیا میشن. وقتی مو اسیب دیده هدف اول احیای مو هست، بعدن صافی و ظاهرش.

منم موهام خیلی بد اسیب دیده، موندم چه کنم. یه مدت دارم روغن نارگیل می زنم قبل حمام چند ساعت بمونه. میگن خیلی تاثیر داره.

من چهار پیش پروتیین کردم و موهام خشک دهیدراته وز شده بود خیلی راضی ام کاش زودتر انجام داده بودم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
عه واقا اینو نمیدونستم ینی کراتین کنم؟

باز میگن کراتین فقط ظاهر مو رو خوب میکنه از درون مو رو پوک میکنه😂😂 و سرطان‌زا هست 

من خودم یبار کراتین کردم تا زمانی که شامپو و ماسک مو کراتین بزنی،میمونه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بجاش موها احیا میشن. وقتی مو اسیب دیده هدف اول احیای مو هست، بعدن صافی و ظاهرش. منم موهام خیلی بد ا ...

اووو من همه کارکردم دیگ درست نشد ک نشد موهام الان میخام برم یاکراتین یا پروتیین ک ازاین حالت دربیاد فقد 

من چهار پیش پروتیین کردم و موهام خشک دهیدراته وز شده بود خیلی راضی ام کاش زودتر انجام داده بودم

الان صافه؟! برای موهای فر خوبه؟