2777
2789

سلام دوستان من واسه سرماخوردگی و گلو درد 

چند لیوان دمکرده آویشن خوردم ...امروز یه هفته مونده به موعدم بی بی چک زدم مثبت شده ...

الان خیلی نگرانم واسم دمکرده  ای که خوردم ...شما تجربه داشتین؟؟ اتفاقی نیفتاد ...

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

نه هیچی نمیشه دیگه نخور 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هیچی نمیشه دیگه نخور 

ممنون عزیزم ...

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

یه بارفک کنم چیزی بشه 

مبارکه❤️

رفتی چکاب از دکتر هم بپرس.

منم وقتی فک کنم دو سه هفته‌م بوده و نمی‌دونستم رفتم لیزر،میگن خطر داره ولی خداروشکر با اون ی بار مشکلی پیش نیومد 

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
نه هیچی نمیشه دیگه نخور 

عزیزم ترشح قهوه ای در هفته ۵ بارداری خیلی خطر ناکه

همه علایم بارداریم قطع شده فقط درد و ترشح دارم 😩دکتر واسه فردا سونو نوشته

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

به خدا توکل کن

چیزی نمیشه ولی دیگه اصلا نخور از این جور چیزا 

زعفرون هم نباید بخوری ، میدونی که ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
هیچی نمیشه نگران نباش مبارکه

ممنون عزیزم ....مرسی که اومدی تاپیکم

ديگ نخور عزيزم عسل نخور ما هاي اول خوب نيست

چرا عزیزم ضررش چی

من خیلی خوردم الان ترشحات قهوه ای و درد زیاد دارم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
دیگه نخور میخواست اثر بزاره گذاشته بود تو فکر نباش

خدا از دهنت بشنوه ...ممنون عزیزه دلم

عزیزم ترشح قهوه ای در هفته ۵ بارداری خیلی خطر ناکه همه علایم بارداریم قطع شده فقط درد و ترشح دارم  ...

اولین بارداریته؟ اگه تبدیل به خونریزی نشه ا‌شکال نداره نترس عزیزم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا عزیزم ضررش چی من خیلی خوردم الان ترشحات قهوه ای و درد زیاد دارم

عسل قاعده اوره براي همين ميگن نبايد بخوريد دوست من با عسل بچشو سقط كرد 

الان بريد دكتر حتما شياف پروژسترون ميدن بهتون 

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي