2777
2789
عنوان

ب نظر تون بچه های طلاقم میتونن ازدواج کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که پدر مادرش جدا شدن هیچ تاثیری نداره .

اما اگه کسی که کمی کوته فکر باشه و بیاد سمتش ممکنه بخاطر پیشینه مادرش پا پس بکشه و مثلاً با خودش بگه اینم شبیه مادرشه .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اتفاقا اینجور بچه ها خیلی زندگی مشترک موفقی میتونن داشته باشن چون هیچوقت اشتباهای پدر و مادرشونو تکرار نمیکنن 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
دخترمنم بچه‌طلاق‌همیشه میترسم‌کسی‌بخاطر اینک فرزند طلاق‌نگاشم‌نکنه

چ ربطی داره اه اعصابم خورد میشه یکی اینجوری حرف میزنه

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

رل من پدر و مادرش طلاق گرفتن و بخاطر همین مسئله نشد

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

نمیدونم ولی خالم طلاق گرفت با ۳تاپسر بچه یکیش اوتیسم داشت گذاشتن تو بهزیستی اون دوتام الان صبح تاشب کارمیکنن همونجا تو سرکار میخوابن همش ارزوی مرگ دارن خالم شوهر کرد رفت.بچهارو داد ب شوهر سابق اما اونم معتاد بود بچها همه اواره شدن الان زن میخوان ۲۶سالشونه ایناس ی قرون ندارن ن خانواده ای ن چیزی

خدا جونم هوامو داشته باش❤️❤️❤️🧿💘

نسل اینده حداقل نصفشون بچه طلاقن،مگه یکی دوتاس،نه مشکلی پیش نمیاد این همه بچه طلاق موفق داریم

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
مگه بچه طلاق بودن مریضیه ک نتونه ازدواج کنه؟

ن خوب بستگی داره طلاق گرفته مامان باباش سر  چی باشه گفتم ک الان نگران شدم خدایی دوستم بچه طلاقه ولی مامانش خیانتم کرده نگرانم آخه چند نفر نوشتن نمیشه هر کسی بفهمه نمی گیرتش