2777
2789
عنوان

اونایی که دخترمیخوان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 56 پست
من دختر میخواستم دکترم اینطوری گفت ازمایش شوهرم اسپرمهاش قوی بود جنسیت نی نیم هنوز معلوم نیست ولی ان ...

یه کار دیگه کن اقدام کن نوزاد دختر بگیر از پرورشگاه .. بهش شیر بدی خودت که هم محرم بشه هم مهرش به دلت بیوفته قشنگ... 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آهان ایشالا بسلامتی ب دنیا بیاریش و به خواستت برسی  فقط یه سوال ببخشید من سنم داره بالا میره و ...

فدات قشنگم ان شاءالله قسمت خودت .خواهش میکنم عزیزدلم اره باید قبل اقدام به بارداری ازمایش بدی سنت چقدره گلم من ۳۳ سالمه شوهرمم ۳۶ . همون دکتر زنان آزمایش اسپرم مینویسه برای شوهرت هم خودت هم شوهرت باید آزمایش بدید خودت هم چکاب قبل بارداری و سنو وضعیت تخمدان برات مینویسه حداقل سه ماه قبل اقدام هم باید فولیک اسید یک میلی و ویتامین دی هزار بخوری خودتونم باید تقویت بکنی من خیلی وقت بود فولیک اسید یک میلی و ویتامین دی هزار میخوردم هیچ اشکالی نداره اگه چند سال هم بخوری دکترم بهم گفت تخم کدو تنبل و موز و گردو اسپرم شوهر رو قوی میکنه ما نمیدونستیم شوهرمم زیاد میخورد . حتما اول آزمایش بدید چکاب بشی بعد اقدام کن من شش ماه قبل اقدام ویتامین ب ۴۵ میلی میخوردم میگفتن برای تعوع بارداری خوبه تهوع داشتم سر بارداریم ولی شکر خدا مثل زنای دیگه نبودم برای نتیجه ی بهتر هم خوبه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار دیگه کن اقدام کن نوزاد دختر بگیر از پرورشگاه .. بهش شیر بدی خودت که هم محرم بشه هم مهرش به دل ...

جدی یعنی میشه 😍😍😍 فکر خوبی بود عزیزم مرسی که راهنمایی کردی 

فدات قشنگم ان شاءالله قسمت خودت .خواهش میکنم عزیزدلم اره باید قبل اقدام به بارداری ازمایش بدی سنت چق ...

خیلیم عالی ایشالا از این ببعدشم بارداری راحتی داشته باشی 

من ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۱ ولی تا ۳ سال دیگه بخاطر شرایط زندگیمون نمیتونیم بهش فکر کنیم ولی همش تو ذهنم بود که یه چکاپ بدیم تا با خیال راحت عقبش بندازیم 

پس حتما پیش دکتر میرم مرسی از توضیحات کاملت عزیزم

خیلیم عالی ایشالا از این ببعدشم بارداری راحتی داشته باشی   من ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۱ ولی تا ...

فدات قشنگم ان شاءالله هر وقت تصمیمشو داشتید زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم الان هم چکاب بدید سه سال دیگه بخواید بچه دار بشید دوباره باید چکاب بشید . خواهش میکنم عزیزدلم . من دو سال پیش زخم دهانه ی رحم داشتم فریز کردم بعد فریزم متوجه شدم پولیپ دارم پولیپمم درآوردم اون پولیپ باعث حاملگی خارج از رحم میشه خودش

ببخشید یعنی سر دومی ازمایش دادن که مشخص شد قوی هستن؟سر دخترتون؟این اسپرمای شوهرش گفتن قویه

نه دیگه سره اولی هشت ماه طول کشید ازمایش دادیم کیفیت اسپرم که انقد سریع در عرض چند سال کم نمیشه خیلیا بعد از پسر و دختر دوباره پسر دار میشن یعنی مرده همش کیفیتش تغییر میکنه!

فدات قشنگم ان شاءالله هر وقت تصمیمشو داشتید زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم الان هم چکاب بدید سه سال دیگه ...

خیلی ممنونم عزیزم 

آهان خداروشکر به موقع درمان کردی 

علائم خاصی داشتی که متوجه زخم دهانه رحمت شدی؟

خیلی ممنونم عزیزم  آهان خداروشکر به موقع درمان کردی  علائم خاصی داشتی که متوجه زخم دهانه ...

فدات قشنگم . اره همیشه عفونت میگرفتم . خوب نمیشدم با درمان معذرت میخوام هنگام رابطه هم درد زیادی داشتم همیشه گریه میکردم وسط رابطه به شوهرم میگفتم درد دارم انگار با چاقو فرو میکرد دیگه رفتم پاپ اسمیر دادم فهمیدم زخم دهانه رحم دارم دو سه ساله فریز کردم از اون موقع عفونت هم نگرفتم تا زخممو درمان نکردم پولیپم خودشو نشون نداد وقتی بعد فریزم رفتم برای معاینه گفت پولیپت خودشو نشون دادن

فدات قشنگم . اره همیشه عفونت میگرفتم . خوب نمیشدم با درمان معذرت میخوام هنگام رابطه هم درد زیادی داش ...

آهان مرسی از توضیحاتت عزیزم ایشالا یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا بیاریییی❤️❤️❤️

آهان مرسی از توضیحاتت عزیزم ایشالا یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا بیاریییی❤️❤️❤️

فدات شم قشنگم ان شاءالله قسمت خودت گل قشنگم ❤️❤️❤️

ببخشید یعنی سر دومی ازمایش دادن که مشخص شد قوی هستن؟سر دخترتون؟این اسپرمای شوهرش گفتن قویه

سلام خانما... من از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفتن رحم خانما اگر قلیایی باشه بچه پسر میشه اگر رحم اسیدی باشه دختر میشه طب سنتی میگه کسی که میخواد دختر بیاره باید سرکه طبیعی با آب ولرم رو قاطی کنه و چند رو توی تشت استفاده کنه تا رحم اسیدی بشه برای پاکسازی و بهداشت خانما هم مفیده اگر پسر میخوان باید جوش شیرین با آب ولرم رو چند روز استفاده کنند تا رحم قلیایی بشه برای عفونت رحم هم خیلی مفیده اگر استفاده بشه من این رو از دوستم شنیدم خودشم دختر دوست داشه از سرکه طبیعی با آب ولرم استفاده کرد نتیجه دید

سلام خانما... من از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفتن رحم خانما اگر قلیایی باشه بچه پسر میشه اگر رح ...

خانمای عزیزی که سقط جنین دارین یا باردار نمیشین من تجربه دارم اول که اضافه وزن یکی از دلایلش هست و سردی رحم اگر روغن حیوانی مثل شتر مرغ یا روغن شحم یا روغن الاغ هر روغن حیوانی باشه بهتر بازم اگر نبود روغن زیتون یا بادام نمیدونم هر روغنی که دارین ولی روغن حیوانی برای سردی رحم خیلی بهتر جواب میده هر شب زیر شکم رو چرب کنید سلفون بکشید و شکم بند ببندید تا چند مدت انجام بدین و لبنیات و گرجه و خیار کمتر استفاده کنید تا رحم گرم بشه چون اکثر خانمها رحمشون سرده واسه همین باردار شدن براشون آرزو شده.... من 5 تا سقط داشتم شایدم بیشتر واقعا سخت بود و کسی درک نمی‌کرد مشکلم رو دکتر خیلی رفتم آزمایش هم خودم و هم شوهرم دادیم ولی مشکلی نداشتیم ولی دکتر نمیفهمید چرا این اتفاق برام میوفته الانم خدا رو شکر با همین روشه ساده خوب شدم امتحانش ضرر نداره... ان شاء الله همه سالم و سلامت باشید و دامنتون سبز بشه و بچه های سالم داشته باشید