سلام عزیزم من یک سری مطالب دارم برات میفرستم
خودم و چنتا از دوستام که دقیق انجام دادیم جواب گرفتیم ولی
دوسه تااز دوستام سفت و سخت انجام ندادن جواب نگرفتن هی میگفتن الکیه و ازین حرفا... مثلا شوهرش گرمی میخورد میگفتم نده بخوره میگفت اشکال نداره یه دهدتا دونه پسته. یا گردو
✅ بهترین موقع سه روز بعد پاک شدن هست برای بارداری....
تا یک هفته بعد پریودی نزدیکی داشته باش یک شب درمیون بعد تو اون یک هفته سرکه کلا ولی سیب بهتره هر روز یک قاشق چای خوری بریز تویه استکان آب و بخور. ولی معده خالی نخوری.
قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز .... منیزیم هم هفته ای یکی دوتا.... بعد از دو هفته قبل اقدام هم هر شب کلسیم و سه بار منیزیم بده شوهرت بخوره.... خیلیا میگن این کارو کردن با قرص کلسیم دختر شده بچشون...
رازیانه دم کن هم خودت هم شوهرت بخورین تو اون یک هفته اقدام ...
یا عرق رازیانه اصل...
عرق کاسنی یک استکان هر روز خانم فقط بخوره ها.....
یک قاشق چای خوری سرکه بریز تو یک لیوان آب یک ربع قبل نزدیکی با سرنگ تمیز که سوزن نداره باهاش هی بریز داخل واژنت... فقط شبای اقدام زیادش خشکی واژن میاره...
باید زن یک ربع قبل از نزدیکی از سرکه برای شستشو استفاده کند مقاربت ۳ تا ۴ روز بعد یا قبل از تخمک گذاری اتفاق بیفتد-نزدیکی در طول هفته اول پس از اتمام دوره قاعدگی انجام شود به ارگاسم نرسیدن زن.زن باید بعد از مرد به درجه ارضا برسد. مقاربت از سمت جلو صورت گیرد و دخول در لحظه ارضا جایز نیست و مرد باید کاری کند که اسپرمها در ناحیه مجاور رحم ریخته شود نه در مدخل رحم. قبل از هر نزدیکی مهبل با محلولی از دو قاشق سرکه سفید در یک لیتر آب شستشو داده شود مدت نزدیکی کوتاه باشد کمی اسپرم ها شانس دختر شدن را افزایش می
رازیانه=بله هر روز به صورت دمکرده 3 وعده- چند روز قبل از لقاح و در روزهای لقاح پدر و مادر روزانه یک قاشق چایخوری تخم رازیانه بخورند
دوغ ماست زیاد بخورین باید خوراکی های سرد مصرف کنید و نکته مهمتر مصرف رازیانه است هم خانم هم اقا باید رازیانه مصرف کنن که نی نی دختر شه حتما استفاده کنید که رازیانه مخصوص دختر دار شدنه دم کنید بخورید همسرتون هم حتمااا:
راستی دوستم میگفت چون بچش پسر شده بود دکتر گفته ژن نطفه شوهرت خیلی قوی بوده ینی سرعت اسپرم پسر بیشتر هست...
قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز ....
منیزیم هم هفته ای یکی دوتا.... بعد از دو هفته قبل اقدام .... هم هر شب کلسیم و سه بار توهفته منیزیم بده شوهرت بخوره....اااااا بخوره