2777
2789
عنوان

اونایی که دخترمیخوان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ روز فبل از تخمک گذاری خانم اقدام کنند دختر میشه

منم شنیدم اسپرم ۵ روز زنده میمونه ولی تخمک یک روز یا کمتره

حالا اگه اسپرم باشه و تخمک بهش برسه دختر

و برعکسش پسر

کاربر سال ۹۶ هستم
کاش بفهمیم این چیزابعداز سلامتی میتونه سلیقه ای هم  باشه یکی دختردوس داشته باشه یکی پسر یکی هم ...

بچه پوشاک و اسباب نیست که سلیقه ای باشه

.خدا میده و ما باید پرورشش بدیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دکتر من گفت بستگی به اسپرم شوهر داره اسپرمهای قوی پسر میشه از خودم درنیاوردم گلم

اسپرم قوی رو شاید بتونم بپذیرم حتما یه دلیل علمی داره ک اینجوری واسه ما ساده ش میکنن ولی اینکه میگین کامل نباشه و بعدش بشوره اینا این ربطی توی ضعیف و قوی بودنش نداره به تعدادش ربط داره

بچه پوشاک و اسباب نیست که سلیقه ای باشه .خدا میده و ما باید پرورشش بدیم

توتاحالا نشده مثلا خیالپردازی کنی درمورد آیندت بگی دوس دارم شوهرم قدش بلندباشه یا مثلا بچم دخترباشه یا مثلا فلان شغل ومنصبو داشته باشم!

ببخشید یعنی سر دومی ازمایش دادن که مشخص شد قوی هستن؟سر دخترتون؟این اسپرمای شوهرش گفتن قویه

سلام عزیزم من یک سری مطالب دارم برات میفرستم 

خودم و چنتا از دوستام که دقیق انجام دادیم جواب گرفتیم ولی 

دوسه تااز دوستام سفت و سخت انجام ندادن جواب نگرفتن هی میگفتن الکیه و ازین حرفا... مثلا شوهرش گرمی میخورد میگفتم نده بخوره میگفت اشکال نداره یه دهدتا دونه پسته.  یا گردو

✅ بهترین موقع سه روز بعد پاک شدن هست برای بارداری....

تا یک هفته بعد پریودی نزدیکی داشته باش یک شب درمیون بعد تو اون یک هفته سرکه کلا ولی سیب بهتره هر روز یک قاشق چای خوری بریز تویه استکان آب و بخور. ولی معده خالی نخوری.

قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز .... منیزیم هم هفته ای یکی دوتا.... بعد از دو هفته قبل اقدام هم هر شب کلسیم و سه بار منیزیم بده شوهرت بخوره.... خیلیا میگن این کارو کردن با قرص کلسیم دختر شده بچشون...

رازیانه دم کن هم خودت هم شوهرت بخورین تو اون یک هفته اقدام ...

یا عرق رازیانه اصل...

عرق کاسنی یک استکان هر روز خانم فقط بخوره ها..... 

یک قاشق چای خوری سرکه بریز تو یک لیوان آب یک ربع قبل نزدیکی با سرنگ تمیز که سوزن نداره باهاش هی بریز داخل واژنت... فقط شبای اقدام زیادش خشکی واژن میاره...

باید زن یک ربع قبل از نزدیکی از سرکه برای شستشو استفاده کند مقاربت ۳ تا ۴ روز بعد یا قبل از تخمک گذاری اتفاق بیفتد-نزدیکی در طول هفته اول پس از اتمام دوره قاعدگی انجام شود به ارگاسم نرسیدن زن.زن باید بعد از مرد به درجه ارضا برسد. مقاربت از سمت جلو صورت گیرد و دخول در لحظه ارضا جایز نیست و مرد باید کاری کند که اسپرمها در ناحیه مجاور رحم ریخته شود نه در مدخل رحم. قبل از هر نزدیکی مهبل با محلولی از دو قاشق سرکه سفید در یک لیتر آب شستشو داده شود مدت نزدیکی کوتاه باشد کمی اسپرم ها شانس دختر شدن را افزایش می 

رازیانه=بله هر روز به صورت دمکرده 3 وعده- چند روز قبل از لقاح و در روزهای لقاح پدر و مادر روزانه یک قاشق چایخوری تخم رازیانه بخورند

دوغ ماست زیاد بخورین باید خوراکی های سرد مصرف کنید و نکته مهمتر مصرف رازیانه است هم خانم هم اقا باید رازیانه مصرف کنن که نی نی دختر شه حتما استفاده کنید که رازیانه مخصوص دختر دار شدنه دم کنید بخورید همسرتون هم حتمااا: 

راستی دوستم میگفت چون بچش پسر شده بود دکتر گفته ژن نطفه شوهرت خیلی قوی بوده ینی سرعت اسپرم پسر بیشتر هست... 

قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز  ....

منیزیم هم هفته ای یکی دوتا....  بعد از دو هفته قبل اقدام .... هم هر شب کلسیم و سه بار توهفته منیزیم بده  شوهرت بخوره....اااااا بخوره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منم شنیدم اسپرم ۵ روز زنده میمونه ولی تخمک یک روز یا کمتره حالا اگه اسپرم باشه و تخمک بهش برسه دختر ...

عزیزم اون اسپرمی که تا ۵ روز زنده میمونه اسپرم ایکسه یعنی همون دختر

اسپرم وای که پسره ۱ روز نهایت دوروز بیشتر زنده نمیمونه

اسپرم ایکس قوی تره و عمر بیشتری داره

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم اون اسپرمی که تا ۵ روز زنده میمونه اسپرم ایکسه یعنی همون دختر اسپرم وای که پسره ۱ روز نهایت د ...

ولی سرعت حرکت اسپرم yپسر... بالاتره ... مثل بچه قورباغه همش میره اینور اونور ... برا همون خودشو زودتر میرسونه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اسپرم قوی رو شاید بتونم بپذیرم حتما یه دلیل علمی داره ک اینجوری واسه ما ساده ش میکنن ولی اینکه میگین ...

من دختر میخواستم دکترم اینطوری گفت ازمایش شوهرم اسپرمهاش قوی بود جنسیت نی نیم هنوز معلوم نیست ولی ان تی گفتن تقریبی رو پسر حساب کنید حالا سه هفته دیگه آنومالی دارم اما سلفری هم دادم پانزده روز دیگه جوابش میاد اونم جنسیت رو معلوم میکنه اما دیگه برام مهم نیست جنسیتش فقط سالم باشه دختر و پسر فرقی ندارن من بچه ی اولمه اگه پسر شد دومی رو از پرورشگاه دختر میارم ثواب هم داره 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من دختر میخواستم دکترم اینطوری گفت ازمایش شوهرم اسپرمهاش قوی بود جنسیت نی نیم هنوز معلوم نیست ولی ان ...

آهان ایشالا بسلامتی ب دنیا بیاریش و به خواستت برسی 

فقط یه سوال ببخشید من سنم داره بالا میره و تا ۲-۳سال دیگه اصلا نمیتونم بچه دار بشم اینکه میگی شوهرت آزمایش داده قبل بارداری بوده؟ اگه بخوام خیالم راحت باشه ک مشکل جدی برا بارداری نداریم چه دکتری این آزمایشو برا همسرم مینویسه؟ برا خودم سونو و آزمایش واسه چکاپ کفایت میکنه؟شما ک تجربه داری ممنون میشم یه توضیحی بدی

ولی سرعت حرکت اسپرم yپسر... بالاتره ... مثل بچه قورباغه همش میره اینور اونور ... برا همون خودشو زودت ...

بله درسته به خاطر همین اگر تخمکی وجود داشته باشه و نزدیکی صورت بگیره احتمال پسر شدن بچه بیشتره

اللهم عجل لولیک الفرج
اسپرم قوی پسره .تووبارداری خوشگل بشی پسره تهوع و حال بد نداشته باشی پسره مسخره نیست؟؟ زشت بشی..ت ...

من هم پسر دارم هم دختر 

سر پسرام چه پوستی داشتم ینی کرم نمیزدم ..همه میگفتن قشنگ شدم ... فقط دور گردنم مثل طوق تیره شده بود...

ولی سر دخترم ... اینقدر لک درآوردم و قبلی هاهم رنگ گرفتن صورتم خیلی خراب شده.   همش میگم کاش اول دختر میاوردم بعد پسر😑..

مامانم که ۴ دختر آورد صورتش لک حاملگی افتاده نمیدونم میدونی از کدوم مدل میگم ... دیدی یانه ...