2777
2789
عنوان

اونایی که دخترمیخوان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 56 پست
اسپرم قوی پسره .تووبارداری خوشگل بشی پسره تهوع و حال بد نداشته باشی پسره مسخره نیست؟؟ زشت بشی..ت ...

من سرپسرم جونم درومد از تهوع

ولی الان ۷ هفته ام خبری نیس فعلا

کاربر سال ۹۶ هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر دوس دارن از هردو داشته باشن خب

خب دقیقا چرا؟چرا سعی نمیکنن بچه شون هر چی بود دوستش داشته باشن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کاش به این درک و فهم برسیم که بچه فرقی نداره همین که عمر با عزت داشته باشه با ابرو باشه و سعادتمند ک ...

عزیزم بچه فرقی نداره که ولی اونا پسر دارن میخوان دختر هم داشته باشن از هر دو جنسش میخوان خب . منم اولیم پسر باشه دلم میخواد دومیم دختر شه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
نه گلم باید اسپرم شوهر ضعیف باشه برای دختر . روزای تخمک گذاری هم اقدام نکنن . معذرت میخوام هنگام نزد ...

چ حرفایی میزنین! بین چند میلیون اسپرم یکیش لقاح پیدا میکنه حالا میخواد ۲ تا دونه برسه اون بالا یا ۲میلیون تا

اسپرم قوی پسره .تووبارداری خوشگل بشی پسره تهوع و حال بد نداشته باشی پسره مسخره نیست؟؟ زشت بشی..ت ...

بیچاره ما جنس مونثا 

از اول این چرندیات و کردن تو مغز ما متاسفانه

خدا به هرکی که پسر میخواد ۱۰تا ۱۰ تا بده فقط بیان بگن چه تاجی میذارن رو سرشون این اسپرمای قوی

بیچاره ما جنس مونثا  از اول این چرندیات و کردن تو مغز ما متاسفانه خدا به هرکی که پسر میخواد ۱ ...

دقیقا پشت همه ی  این حرفا سیاستهای مسخره ای وجود داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب دقیقا چرا؟چرا سعی نمیکنن بچه شون هر چی بود دوستش داشته باشن

صد در صد هرچی باشه عاشقشن

ولی قبل از اینکه جنسیت بچه رو بدونن دلشون میخواد از هردو داشته باشن

کاربر سال ۹۶ هستم
ولی به نظرم همه ی اینا الکیه  من هردو بارداریم همه ی حالتام و همه ی چیزایی که شما گفتید یه جور ...

دقیقا میخوام بگم الکیه ولی کسی نمیفهمه

صد در صد هرچی باشه عاشقشن ولی قبل از اینکه جنسیت بچه رو بدونن دلشون میخواد از هردو داشته باشن

💙

چه ربطی داره فامیلتون از خودش دراورده منم شوهرم ازمایش داد همه چیز در حده عالی بچه اول پسر دومی دختر ...

ببخشید یعنی سر دومی ازمایش دادن که مشخص شد قوی هستن؟سر دخترتون؟این اسپرمای شوهرش گفتن قویه

چ حرفایی میزنین! بین چند میلیون اسپرم یکیش لقاح پیدا میکنه حالا میخواد ۲ تا دونه برسه اون بالا یا ۲م ...

دکتر من گفت بستگی به اسپرم شوهر داره اسپرمهای قوی پسر میشه از خودم درنیاوردم گلم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
کاش به این درک و فهم برسیم که بچه فرقی نداره همین که عمر با عزت داشته باشه با ابرو باشه و سعادتمند ک ...

کاش بفهمیم این چیزابعداز سلامتی میتونه سلیقه ای هم  باشه یکی دختردوس داشته باشه یکی پسر یکی هم مثل اسی ازهردوتاش دلش بخواد داشته باشه 

وخلاصه مطلب اینکه قرارنیست حالا چون طبق سلیقه کسی نبود دوس نداشته باشه بچشو