2777
2789

همسرم دادخواست عدم تمکین داده وتاریخ خروج من از منزلو زمانی اعلام کرده ک خودش مسافرت بوده 

من شاهد ندارم ک ثابت کنم

چی بگم ک قاضی راضی بشه من خواهان زندگی هستم و اون منو بیرون کرده و قفل درو عوض کرده 

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

هیچی فقط خودتو بزن موش مردگی و بگو برمیگردم این راهم نمیده 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بگم حق زن همیشه خوردس من با شکایت ۱۱۰ و صورت جلسهو نامه پزشک قانوکی برا دوبار پشت سر هم  .دادگاه بهم رای ندادو گفت بای  تمکین کنی و برگردی 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

منکرش بشو 

بعد بگو خودش منو از خونه بیرون کرد توهم دادخواست بده واسه نفقه واجرتالمثل ومهریه تم بزاراجرا 

بگو قفل درو عوض کرده وگرنه من خونه مو دوس دارم ولی اون بیرونم کرده

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

خب شاهد باید بیاری که تایید کنه قفل عوض کرده و نتونستی برگردی مثلا همسایه! البته اگر دیده باشن رو هوا بگی فکر نکنم حاضر بشن بیان شهادت دروغ بدن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
هیچی فقط خودتو بزن موش مردگی و بگو برمیگردم این راهم نمیده 

واقعن رام نمیده 

اما نمیدونم چطور بگم قاضی باور کنه

اون میتونه شاهد الکی بیاره

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

قبلا وکیل به ما گفت برید؟ سرباز بگیرین از کلانتری برین در رو با کلیدتون باز کنید اگر باز نشد بگین کلید عوض شده من میخوام برم خونه ام،خودش نمیزاره با اینکارش، بعد میدین کلانتری ،خود کلانتری تایید میکنه و برگه بهتون میده