2777
2789

خونه کی بستگی داره بری... من خودم خونه یکی از خواهر شوهران انگار خونه خودم خیلی راحتم... خونه پدرشوهرمم کهیه تونیک بلند.... خونه برادر شوهرم که همون لباس مهمونی 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بپوشی یه چادر هم لازمه اگه مهمه و خودت هم اهلشی،،،من روسری و ساق دست ست می‌پوشم(اگه نیاز بود) ب ...

دوتا بچه کوچیک دارم یکی دایم شیر میخواد یکی هم تازه از پوشک گرفتم همش باید ببرم دسشویی چادر خیلی سخته

خدایا مواظب 
خانوادگی ،برادرشوهر و خواهرشوهرا با شوهرشون 

مانتو شیک . شومیز دامن . کت بلند یا شلوار یا دامن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دوتا بچه کوچیک دارم یکی دایم شیر میخواد یکی هم تازه از پوشک گرفتم همش باید ببرم دسشویی چادر خیلی سخت ...

خب برا ما مهمه با دعا بچه هم باید سر کنیم ،اما اگه براتون زیاد مهم نیست یه پیراهن بلند استین دار بپوش ،،،یا مانتو عبایی مجلسی ،،،

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 
خب برا ما مهمه با دعا بچه هم باید سر کنیم ،اما اگه براتون زیاد مهم نیست یه پیراهن بلند استین دار بپو ...

اره پیراهن بلند استین دار خوبه فقط از کجا بخرم رو بلد نیستم

خدایا مواظب 
اره پیراهن بلند استین دار خوبه فقط از کجا بخرم رو بلد نیستم

اینستا پر پیج بود ک داشت ،،،ببین کسی کانال نداره برا این جور لباسها ؟

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید