یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاپیک زن قوی سرچ کنی یه کاربری بود خیلییییی راهکارهای جاابی داشت الان یادم نیست اسمشو خیلی خیلی پربازدیدم بود باتحقیقات از اکثر روانشناس ها مطالبشو نوشته گذاشته توتاپیک هاش مطمئنم بدرت میخوره
سلام عزیزم خوبی تاپیکاتو خوندم ... تا حدودی داستانتو فهمیدم قلبم گرفت واقعا برات نمیشناسمت ندیدمت فقط بغضم گرفت برای دردت با اینکه خودم پر دردم...دلم خواست بغلت کنم❤❤❤عزیزم حتما اگه میتونی برو دکتر روان پزشک زیر نظر اون قرصایی بهت میده کمی حالت خوب میشه
به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
سیتالوپرام هست ولی نمیدونم بدون نسخه میدن یا نه کاش بری دکتر بنویسه برات بخدا خیلی کمکت میکنه
به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻