2777
2789

منکه نگرفتم پیش ما رسم پارچس که پارچه هم نخواستن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکار اصلا در شان یک ملکه نیست 😕

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

تو خود اسلام میگن نگاه کردن ب این چیزا حرومه بعد مردم مذهبی ما ک ادعا دارن خودشون اصرار دارن ب اینکار 

چقد زشت واقعا 

البته ببخشید من کاری ب تاپیک ندارم راجب این کار کلا گفتم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
به خودت داری توهین میکنی . کسیم ازت چنین درخواستی کرد بزن دهنش  مگه ارزش یه دختر به اونه

نه بابا شنیدم اگر یه وقت طلاقی چیزی از جانب مرد بخواد صورت بگیره . اجرت المثل و این چیزا بخوان محاسبه کنن داشتن اون برگه میزان اجرت رو میبره بالا ، حالا نمیذونم راسته یا نه . ولی گفتم بگیرم بدونم دارم