2777
2789

انشالله یه تغییری کنه ولی اگر جواب نداد این کارت برو  خودت بیرون برای خودت بگرد با دوستات گانی وقت بگذرون باشگاه برو تو هم یکم بهش بی توجهی کن ذگاهی هم بهش محبت کن که عادت کنه وقتی  حس کردی عادت کرد  تو هم ازش کم کم یکم فاصله بگیر خودش میاد سمتت چون عادت کرده مردا رو هرجور عادت بدین همین جوری میمونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آدمی نیست که متوجه بشه بدون حرف... کلا از سر کار مستقیم میره باشگاه . ساعت نزدیک هفت و هشت میاد ...

عاخی 

همیشه همین بوده؟ 

خیلی خسته اس حتما فک کنم جفتتون نیاز به تفریح و استراحت جدید دارید ،نمیتونید یه چند روزی برید سفر؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اصلا آدمی نیست که متوجه بشه بدون حرف... کلا از سر کار مستقیم میره باشگاه . ساعت نزدیک هفت و هشت میاد ...

انشالله نتیجه بگیری عزیزم نمیدونم بالاخره ادما متفاوت هستن زمانی هم خودم به شوهرم میگفتم توجه میکرد اما با منت دید نیازش دارم طاقچه بالا گذاشت 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چشم تو چشم نمیتونستم اینقدر خودمو کوچیک کنم. آخه همش گفتم تو اصلا به من محبت نمیکنی اصلا یه بار نمیگ ...

عزیزدلم این کار و گفتن احساساتت اصلا کوچیک کردن خودت نیست وقتی دونفر باهم ازدواج میکنن و وارد یه رابطه عاطفی میشن یعنی درقبال حال طرفین مسئولن.. همسر شما درقبال نارحتی تو مسئوله، بله آدم میره سرکار تفریح فردی داره کلاسای مختلف میره اما هیچ کدوم از اینا جای یه صحبت یک ساعته دونفره با هم رو نمیگیره اما بازم میگم باید توی آرامش بدون عصبانیت و پرخاشگری و مقصر دونستنش ، باهاش دراین مورد حرف بزنی، جوری که اونم بیاد تو تیم تو و به این نتیجه برسه که چرا واقعا تا حالا دراین مورد کم گذاشتین و برای هم وقت نگذاشتین... 

حرفتون صحیح ولی تفاهم بین زن ومرد متفاوت هست خدا کنه مردی نفهمه زنی وابستش هست و دوسش داره اون وقت ک ...

خدا کنه یاد بگیریم با پنبه سر ببریم اگ یاد بگیریما همون شوهر هم مثل خودمون بهمون وابسته میشه

زن و شوهر آینه همدیگه ان فقط لازمه قلقش بیاد دستت ببین چجوری شبیه خودت میشه

منم میخوام بهش بگم ببینم چی میشه اخه منم دل دارم میخوام شوهرم یکم باهام گرم‌ باشه دوستم داشته باشه ا ...

من اینقدر دلم پر بود که حتی از روز زایمانم هم گله کردم ازش. ازینکه صبح که زایمان کردم و تموم شد منو ول کرد و رفت سراغ جشن عقد داداشش تا آخر شب که جشن تموم شد دیگه به من یه سر نزد . فقط ساعت یازده شب اینا واسه مامانم شام آورد و دوباره رفت. کلا اصلا منفجر شدم

من خیر سرم معلمم خودم

اینکه دوسنان میگن خودتو سرگرم کن. 

به نظرم هرچقدر هم خودتد مشغول کنی، باز اون نیاز به محبت ته دلت باقی میمونه و اگر بهش توجه نشه ممکنه عواقب بدی داشته باشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
خدا کنه یاد بگیریم با پنبه سر ببریم اگ یاد بگیریما همون شوهر هم مثل خودمون بهمون وابسته میشه زن و ش ...

من ۲۰ سال همه غلطی کردم واخر جداشدم خدا کنه طرفت عاقل باشه 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
نمیدونم ضعف و ایناشو کار ندارم  ولی اینکه همه حرفهاتو بش زدی خیلی هم خوب کردی شاید تغییر کرد ر ...

در لحظه تحت تاثیر قرار میگیره ولی سریع یادش میره. گفتم حداقل حرفامو بزنم که بعدا اگه از شدت کمبود محبت گذاشتم رفتم پیش خودش نگه خوشی زده بود زیر دلش

من اینقدر دلم پر بود که حتی از روز زایمانم هم گله کردم ازش. ازینکه صبح که زایمان کردم و تموم شد منو ...

خوبه که معلمی باز میری بیرون سرت چند ساعتی گرم میشه من که از صبح تا شب با دخترم توی خونه تنهاییم و وقتی شوهرمم میاد خونه میگه برین اونور حوصله ندارم یا فقط گوشی نگاه میکنه یا میخوابه 

آره دیگه واقعا بریده بودم داشتم منفجر میشدم 

سعی کن یاد بگیری بدون گریه و دلخوری با شوهرت حرف بزنی و لحن عاشقانه و دوستانه داشته باشی 

چشم تو چشم حرف بزن دستشو بگیر با صورتش بازی کن عشوه بیا و حرفاتو با ناز و عاشقانه بهش بگو در حین حرف زدن ازش تشکر کن بابت زحمات بهش بگو عاشقشی بگو دوست داری با هم حرف بزنین و وقت بگذرونین با هم و...