2777
2789
این که حرف دلت زدی بد نیست خوبه ولی باید سیع کنی تمیرین کنی  حرفات رو در رو بگی چون اگه مثلاااا ...

چشم تو چشم نمیتونستم اینقدر خودمو کوچیک کنم. آخه همش گفتم تو اصلا به من محبت نمیکنی اصلا یه بار نمیگی حالت خوبه یا بده یه بار نمیگی دلت نمیخواد مثلا بریم سینما؟ و ازین حرفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صد بار گفتم بهش برام وقت بزار .باهام حرف بزن .تنهام نزار ولی صد برابر بدتر شد که بهتر نشد الان دیگه هر ۲۰ روز یکبار میاد خونه .منم دیگه باهاش کاری ندارم اصلا باهم حرف نمی‌زنیم مثل ۲ تا غریبه تو یه خونه ایم

منم بعد ۷ سال زندگی هنوز حرفامو نمیتونم رودر رو بزنم یا دعوامون میشه یا زرتی میزنم زیر گریه ولی وقتی پیام میدم خیلیییی بهتره و تاثیرش بیشتر ب نظرم کار خوبی کردی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

من کاربر آقا هستم،شما کارتون اشتباه نبوده.

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
چشم تو چشم نمیتونستم اینقدر خودمو کوچیک کنم. آخه همش گفتم تو اصلا به من محبت نمیکنی اصلا یه بار نمیگ ...

عزیزم چه کوچیک گردنی، میدونی همین حرف نزدن و بیان نکردن احساسات چه مشکلاتی بزرگی رو با خودش به همراه داره؟ بزار باهم حرف بزنید ، به هم توضیح بودید و هرکس هم گفته توضیح نشانه ضعفه چرت محض گفته

خودت ببین چی به صلاحته همون انجام بده ولی یادت باشه همیشه همیشه باهم حرف بزنید حتی درمورد چیزایی که خیلی مسخره میاد از نظرت 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

ببین عزیزم مرد گاهی وقتا تنها ب این فکر می‌کنه ک کار کنه شکمخانوادشو سیر کنه و همش خسته اس ب چیز دیگه ای فکر نمیکنه باید حرف دلتو بگی آگاهش کنی تا زندگیت بهم نخورده و سرد نشدی. ی زن باید بلد باشه چجوری سیاست بخرج بده.تنها مشکلمون اینه ک فک میکنیم با حرف زدن خودمون کوچیک میکنیم یا غرورمون رو می‌شکنیم مرداد خوششون میان زناشون درباره زندگی و اینکه چجوری بمن رفتار کنه.کارت خوب بوده

من باتو بهترینم نگذری از من ک دیوونه میشم
میدونم ظرافت و سیاست برا این گفتم ک با هم دوست باشن وقتی دوستی و صمیمیت بینشون شکل بگیره راحت میتون ...

حرفتون صحیح ولی تفاهم بین زن ومرد متفاوت هست خدا کنه مردی نفهمه زنی وابستش هست و دوسش داره اون وقت کار خرابه 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
بستگی به شوهرت داره ولی بهتر بود این کاررو نکنی وواسه خودت تفریح وسرگرمی درست کنی وابستگیت کم  ...

اصلا آدمی نیست که متوجه بشه بدون حرف... کلا از سر کار مستقیم میره باشگاه . ساعت نزدیک هفت و هشت میاد خونه می‌خوابه جلو تلویزیون پا فوتبال تا شام بخوره دوباره لم میده رو مبل و خوابش میبره. همین.... خوب من آدم نیستم مگه؟