2777
2789
عنوان

قند خون ناشتا

23751 بازدید | 26 پست

سلام قند خون ناشتام106بود در حالی که یه سال پیش چکاپم 78اینا بود این بار موقع خون گرفتن به شدت استرس داشتم طوری که قلبم یه شدت میکوبید میتونه بخاطر استرس بره بالا قندم شب قبلم ابگوشت و حلو و راحت الحلقوم خورده بودم

چند ساعت ناشتا بودی؟؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد بیشتر از،12ساعت

گل من بیشتر از 12 ساعت که خوب نیست. قند کاذب میشه

بین ده تا دوازده ساعت باید ناشتا باشی

بزار توی یه شرایط استانداردتر دوباره تکرار کن

ساعت هفت و نیم صبح آزمایش بده. سر شب یه شام سبک بخور

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

سلام

خیلی چیزا Fbs (همون قند ناشتایی)تاثیر گذاره و معیار قطعی دیابت نیست

قند ۶ ماهه(hba1c) رو نگاه کنید اون یه برایند کلی از اوضاع ترشح انسولین و سطح قند خونتون میده

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

واقعا؟ کاش کاذب باشه مرسی عزیزم

ببین مشخص نیست الزاما

اما شرایطت استاندارد نبوده

این نکته هایی که گفتمو رعایت کن و دوباره آزمایش بده. 

فقط بین 10 تا 12 ساعت ناشتا باش. 

بین 7 تا 8 صبح هم آزمایشتو حتما بده

شام هم سبک (مثلا نون پنیر خیار گردو) 

تو کدوم قسمت نوشته میشه

معمولا تمامی ازمایشگاه ها همون صفحه اول زیر fbs مینویسنش

اگه ننوشتن حتما پزشک درخواستشو نداده

نخواستنشم ممکنه بعلت؛سن/نداشتن سابقه دیابت تو خانواده/وزن متناسب با قد /نداشتن توده شکمی/نداشتن علائم بالین دیابت و اینا باشه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم