2777
2789
عنوان

قند خون ناشتا

| مشاهده متن کامل بحث + 23758 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دوباره ازمایش خون دادی؟ من پارسال ۹۱ بودم امسال ۹۶ استرس افت قندخون بعد ازمایشم داشتم نمیدونم شاید بخاطر استرس بالا نشون داده برام 

ممکنه سال دیگ برم اومده باشه پایین؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

منم دارم میمیرم از استرس. برا من ۱۵۲ بود. ناشتا.  من اصلا سابقه نداشتم ولی دو ماهه اضطراب شدید ...

عزیزم شما دوباره ازمایش دادی؟ 

من یکساله بدترین روزگارو دارم تجربه میکنم و استرس و ... زیاد بوده و روز ازمایش خونم استرس داشتم. پارسال ۹۱ بود امسال شده ۹۶ ولی خونوادم میزان قندخونشون تغییری نکرده. دوباره برم ازمایش بدم؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام عزیزم میشه جواب بدین  منم همین طور بودم استرس داشتم و بیشتر ۱۲ ساعت ناشتا بودم قندم ۹۹ بو ...

عزیزم بالاتر توضیح دادم بخونین لطفا جوابم بدین

شما دوباره ازمایش خون دادین؟ 

ببین مشخص نیست الزاما اما شرایطت استاندارد نبوده این نکته هایی که گفتمو رعایت کن و دوباره آزمایش ب ...

گلم دوتا کامنت بالاتر واسه دوستمون توضیح دادم شرایطمو اگه میشه لطفا راهنماییم کن. من چکاب کلی بود و ۱۴ ساعت ناشتا بودم و استرس افت قند هم داشتم چون بار قبلش اینطور شدم. موقع ازمایش خونم به درخواست خودشون ابمیوه و شکلات خوردم هنگام نمونه گیری. برم واسم فقط ازمایش قندخون تنها انجام بدن؟ 

سلام خیلی چیزا Fbs (همون قند ناشتایی)تاثیر گذاره و معیار قطعی دیابت نیست قند ۶ ماهه(hba1c) رو نگاه ...

عزیزم عکس ازمایش خونمو بفرستم راهنماییم میکنی؟

گلم دوتا کامنت بالاتر واسه دوستمون توضیح دادم شرایطمو اگه میشه لطفا راهنماییم کن. من چکاب کلی بود و ...

گلم مجدد آزمایش قند خون بده چون اصلا شرایط استانداردی نداشتی. 14 ساعت ناشتایی کاملا غلطه. بین 10 تا 12 ساعت باید فقط ناشتا باشی. بیشتر از 12 ساعت اصلا نباید بشه. 

استرس اصلا نداشته باش چون قندو به صورت کاذب بالا نشون میده. 

به هیچ عنوان هم موقع نمونه گیری چیزی نخور. البته اگر همون موقع خوردی، هنوز وارد خونت نشده بوده قندش ولی بازم کار استانداردی نیست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

گلم مجدد آزمایش قند خون بده چون اصلا شرایط استانداردی نداشتی. 14 ساعت ناشتایی کاملا غلطه. بین 10 تا ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت❤ سال جدید حتما میرم ازمایش دوباره بدم 

کاری پیش اومد مجبور شدم صبر کنم و نزدیکای ظهر رفتم برا ازمایش 

استرس قند رو زیاد بالا میبره؟ قند کاذب البته

ممنون عزیزم از پاسخگوییت❤ سال جدید حتما میرم ازمایش دوباره بدم  کاری پیش اومد مجبور شدم صبر ...

خواهش میکنم عزیزم 

آره استرس با فعال کردن هورمون کورتیزول قند خونو بالا میبره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم شما دوباره ازمایش دادی؟  من یکساله بدترین روزگارو دارم تجربه میکنم و استرس و ... زیاد بو ...

سلام عزیزم. بله چند بار با دستگاه های خونگی مختلف انجام دادم و قند خونم نرمال بود. در ضمن ۹۱ ک زیاد نیست