2777
2789
عنوان

درد شکم در هفته ۱۶

5176 بازدید | 17 پست

خانما تقریبا دردی مثل پریودی دارم غروب یکم ناراحت شدم ویه خبری شنبدم از بعدش اینجوری شدم تا همین الان میگیره ول میکنه یعنی امکان داره انقباض تو این هفته ها آخه من درد انقباض رو کشیدم واسه همین این تقریبا مثل اونه اگر تجربه دارین راهنماییم کنید

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تا ۳۰ ایران نیست فردا برم سونو چیزی مشخص میشه

سونو هم میتونی برای اطمینان بری ولی برو بیمارستان بهتره اونجا چکت میکنن سونو هم احتیاج باشه برات انجام میدن 

ولی  اگه شرایطشو نداری بری خودتم میتونی محض اطمینان شیاف پروژسترون مصرف کنی هیچ ضرری نداره من از اول بارداریم دارم استفاده میکنم تا دکترت بیاد بری پیشش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
اگه شیاف پرژسترون داری بزار  فردا دکتر برو گلم

متاسفانه ندارم عزیزم شوهرمم نیست سفره کاریه

دکترمم ایران نیست فردا برم سونو انقباض اینا مشخص میشه

سونو هم میتونی برای اطمینان بری ولی برو بیمارستان بهتره اونجا چکت میکنن سونو هم احتیاج باشه برات انج ...

خب اگر ضرری نداره پس میگیرم میزارم تا دکترم بیاد فردا هم حتما سونو میرم وضعیتشو چک کنن

خب اگر ضرری نداره پس میگیرم میزارم تا دکترم بیاد فردا هم حتما سونو میرم وضعیتشو چک کنن

اره این بهترین کاره

نه گلم هیچ ضرری نداره من از اول بارداریم تا الان که ۳۰ هفته هستم دارم استفاده میکنم 

پروژسترون جای بچه رو محکم و از سقط شدنش وافتادن به خونریزی یا لکه بینی جلوگیری می کنه 

سونو هم خواستی بری حتما بگو طول دهانه رحمتو چک کنه چون درد داری 

متاسفانه ندارم عزیزم شوهرمم نیست سفره کاریه دکترمم ایران نیست فردا برم سونو انقباض اینا مشخص میشه

ببین گلم انقباض دوتا علت داره 

یا عفونت ادراری داری که از سوزش خودت متوجه میشی 

یا طول دهانه رحمت کم شده یعنی همون طول سرویکس 

سونو رفتی حتما باید بگی اینو چک کنه و عددشو تو سونو قید کنه 

اگرم این دوتا علت نباشه با شیاف برطرف میشه ممکنه با خاطر استرست بوده باشه یه هفته هر شب شیاف استفاده کن دیدی دیگه درد نداری  میتونی قطعش کنی

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم عزیزم استرس نداشته باش اصلا این دردا تو بارداری طبیعیه منم تا الان چندین بار دچار درد و انقباض شدم با همین شیاف و ... نگهش داشتم 

خدا خودش نی نی هامونو حفظ میکنه 

انشالله سالم و سلامت این دوران و بگذرونی و بغلش کنی