2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 90 پست
اره دیگه،🤣🤣ولی خرمالو به فنا رفت این وسط مامانم میگفت من کار ندارم فردا خودت راه پله رو تمیز میکنی ...

وای اسی ازخنده غش کردم خداخیرت بده بعدازیه روزمذخرف خنده اوردی رولبام

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون ندید بدیدن فوری عاشق میشن،،امشب به اون یکی گفتم توروخدا تو دیگه عاشق نشو

زودتر خودتون زن بگیرن براش تا نرفته گل نکاشته تو طبق براتون نیاورده😂😂😂

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
راست میگه اون یمی کاربره بخره بیاره خونه مامانت بپزه هم خودش بخوره هم اون بچه های طفل معصوم .دیگه او ...

اخه میدونی بابابزرگم با مامانم زندگی میکنن بعد بابابزرگم عاشق اینه لو بده شر درست کنه بعد تماشا کنه کلا همیشه با آدم فروشی تو ساختمون هفته ای یه شر درست میکنه،،بعد اینکه دوتا دیگه داداشام تو ساختمونن الان میگن حتما مامان خرج اون و میده

خودشون ندید بدیدن فوری عاشق میشن،،امشب به اون یکی گفتم توروخدا تو دیگه عاشق نشو

داداشات؟

خوب گفتی🤣

حداقل واسه آخری یه درست حسابی پیدا کنین خسیس نباشه

خداروشکر منوهمسرم اینطور نیستیم

من خواهرم هس بیاین خواستگاری یکم با خانواده شما بخندیم دورهم😂😉

زودتر خودتون زن بگیرن براش تا نرفته گل نکاشته تو طبق براتون نیاورده😂😂😂

اره به خدا ،،،بابام میگه واسه این یه خارجی میگیرم زبون هم و نفهمیم حداقل یکم آرامش داشته باشیم

اخه میدونی بابابزرگم با مامانم زندگی میکنن بعد بابابزرگم عاشق اینه لو بده شر درست کنه بعد تماشا کنه ...

عجب بابا بزرگی😂😂😂یه روسری هم برای اون بگیرین    محض شوخی ببخشید🤭🤭

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
داداشات؟ خوب گفتی🤣 حداقل واسه آخری یه درست حسابی پیدا کنین خسیس نباشه خداروشکر منوهمسرم اینطور ن ...

اره خواهرت عروس ما بشه اگه جنبش بالا باشه اصلا پیر نمیشه الان اینجا فقط مامانم و ا از عروساش فقط حرص میخورن

اره به خدا ،،،بابام میگه واسه این یه خارجی میگیرم زبون هم و نفهمیم حداقل یکم آرامش داشته باشیم

دمتونگرم خداییی🤣🤣👏👏👏👏

اسی اونوقت اون داداش بیچارت کاری نکردمن بودم شوهرم خودموبامیوه هاپرت میکردپایین

این داداشم صلح طلب ،،،ولی یکی داریم خداروشکر امشب نبود وگرنه زن داداشم و از پنجره شوت میکرد اون اعصاب نداره زن و زن داداشم نمیشناسه اینم فهمید اون نیست حوگیر شد

🤣👌 نمیدونم بخندم یا دلم واسه مامان بابات بسوزه با این عروسای عتیقه😫

بابام که بیخیاله فقط موقع دعوا میگه برو ببین از کدوم واحد این دفعه دود بلند شده،،،ولی مامانم خیلی حرص میخوره