2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 90 پست
اره خواهرت عروس ما بشه اگه جنبش بالا باشه اصلا پیر نمیشه الان اینجا فقط مامانم و ا از عروساش فقط حرص ...

خواهرم از من بدتره اینقد که اهل خندس🤣

الان تاپیک شما رو ببینه غش میکنه از خنده😂

ولی واقعا سخته زندگی با اینطور عروس

الهی که به راه راست بیاد و خساست رو کنار بزاره

عجب بابا بزرگی😂😂😂یه روسری هم برای اون بگیرین    محض شوخی ببخشید🤭🤭

اون و زنش که هر دقیقه در حال دعوان طفلی بابابزرگم خوبه اما مامان بززگم خیلی اذیتش میکنه میگع اونموقع اذیتم کرده الان پیر شده مظلوم شده دلتون واسش نسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام که بیخیاله فقط موقع دعوا میگه برو ببین از کدوم واحد این دفعه دود بلند شده،،،ولی مامانم خیلی حر ...

بگو مامان باید اون موقع که...

فکر اینجاها رو میکردین🤣

البته ببخشیدا گفتم

همسرم تو خانوادشون بحث بشه میگه فرزند کمتر زندگی بهتر

بعد مامان باباش میگن اره والا🤣

بگو مامان باید اون موقع که... فکر اینجاها رو میکردین🤣 البته ببخشیدا گفتم همسرم تو خانوادشون ب ...

مامانم هی اورده دختر بشه پسر شده ،،داداشم میگع خداروشکر آخرش دختر شد وگرنه الان جای ساختمون برج داشتیم اسمشم میزاشتیم دیوونه خونه

اسی اگه ازدواج کردی راحتی از اون خونه و زنداداشات😂 خواهر نداری؟

اره بابا راحت شدیم،،یه داداش دارم وحشتناک بد دله اون خیلی اذیتمون میکرد الانم که بچه دارم بهم گیر میده فکر کن اونموقع چیکارمون میکرد

نه بابا دادیم هیولاهای خودمون،،،اونکه هنوز من باخودش قهرم 

بهتر یادمه چقدر سر اون تاپیکت حرص خوردم که خدا خدا میکردم  که به زن داداشت چیزی نداده باشین

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
اره بابا راحت شدیم،،یه داداش دارم وحشتناک بد دله اون خیلی اذیتمون میکرد الانم که بچه دارم بهم گیر می ...

عه چه بد😥

خیلی سخته زندگی با اینطور افراد مثلا غیرتی 

زن داره؟

مادرشوهرم هی آورده دختر شه نشده آخرشم پسر شده

الان یه دیونه خونه ما داریم سمت خانواده همسرم 

برادرا خوبن باهم

ولی جاریام خیلی بی شخصیت و بدذاتن

پدرشوهرم 2بار سکته کرده

شوهرم به داداشش گفته خواهشن فعلا تو زن نگیر که آرامش همه بهم بخوره باز🤣

عه چه بد😥 خیلی سخته زندگی با اینطور افراد مثلا غیرتی  زن داره؟ مادرشوهرم هی آورده دختر ش ...

وای باز خوبه داداشا خوبن،،،اره اون زن داره یه عتیغه که صدرحمت به این نه به اون مارموز اما داداشم خوب خونش و میکنه تو شیشه 

بهتر یادمه چقدر سر اون تاپیکت حرص خوردم که خدا خدا میکردم  که به زن داداشت چیزی نداده باشین

خونش میرم ولی باهاش قهرم،😁اخه داداشم دعوت میکنه اگه نرم شر میشه اون اعصاب نداره با کتک میبرتم