2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واسم مهم نیس  حالا یه هفته س دماغه مو عمل کردم هیچ کدوم از اقوام شوهرم نفهمیدن مطمئنم اگه ...

وای اینکه عالیه بعد ب تیپت لباس آرایشت برس اگه لبات کوچیکه ژلم‌بزن

قبلا میشد اینو بخری الان نمیشه

این مدلی بود

https://taktala.ir/product/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%B2%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86/

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
وای اینکه عالیه بعد ب تیپت لباس آرایشت برس اگه الان کوچیکه ژلم‌بزن

آره ولی بهشون نگفتم که شوهرم و پشیمون نکنن چون خونوادشون خیلی حرف میپرونن دخالت میکنن ولی من نظرم اینه 

من خواهرم خودش آرایشگره چند ساله کار می‌کرد هی طلا میخرید اصلا تا اینکه به خودش اومد گفت مثلا تا کی طلا بخرم به کجا میخوام برسم الان همه رو خرج خودش کرده هر کی میبینه دهنش طاق میشه شیک پوش و به روز 

مگه آدم چند سال عمر میکنه 

آره ولی بهشون نگفتم که شوهرم و پشیمون نکنن چون خونوادشون خیلی حرف میپرونن دخالت میکنن ولی من نظرم ای ...

البته پس انداز ی چیز دیگس هم بخودت برس هم طلا بگیر والا

راستی هزینه بینی چقدر شد عملش چطور بود میشه بگی

شب بخیر راستی زمرد کلا سنگش تو راحتی زایمان طبیعی کمک می‌کنه

اگر خریدی با خودت ببر 

عقاب موقع زایمان برای زوجش میگرده یه سنگ. زمرد میاره که راحت زایمان کنه😍

شبت بخیر

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
شب بخیر راستی زمرد کلا سنگش تو راحتی زایمان طبیعی کمک می‌کنه اگر خریدی با خودت ببر  عقاب ...

وای چ‌جالب راستی خدا پدرتونو رحمت کنه فاتحه فرستادم‌براشون‌ممنونم

البته پس انداز ی چیز دیگس هم بخودت برس هم طلا بگیر والا راستی هزینه بینی چقدر شد عملش چطور بود میشه ...

۱۵ تومن شد 

اصلا درد نداشتم فقط این به پشت خوابیدن منو کلافه کرده 

و اینکه ۵۰ درصد زیباییش به مراقبت بستگی داره