2777
2789
دستم رو‌میزاشتم همیشه یخ بود الان ۲۰ روزه رعایت میکنم مثل قبل یخ نیست من پریودم اولاش خون سیاه دار ...

چیکار میکنی ؟

برای شفای یه دختر دعا میکنید؟😓 لایک کنین منم صلوات میفرستم براتون
دستم رو‌میزاشتم همیشه یخ بود الان ۲۰ روزه رعایت میکنم مثل قبل یخ نیست من پریودم اولاش خون سیاه دار ...

نه اینایی که گفتمو ممکنه یکی همه علائمشو‌داشته باشه یکی فقط یه موردشو‌ ، بستگی به بدن داره دیگه

🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرده تقریبا

روغن سیاه دانه هر شب بمال   کیسه ابگرم بعدش بزار شکمت همیشه ببند ظرف میشوزی دمپایی بپوش و پیش بند بزن 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
اصلا سردی نمیخورم با اینکه عاشق دوغم چای زنجبیل و دارچین میخورم با خرما مویز و اجیل میخورم  ...

عررررر شیر هم نمیشه؟ مثلا با عسل یا خرما خورد؟

برای شفای یه دختر دعا میکنید؟😓 لایک کنین منم صلوات میفرستم براتون
عررررر شیر هم نمیشه؟ مصلا با عسل یا خرما خورد؟

میشه دارچین ام بریز با عسل و خرما تو شیر

بیشتر سعی کن روزای پریودی سردی نخوری

روزای عادی فکنم اشکالی نداره ولی سعی کن اگه سردی خوردی یچیزم‌بخور مثل کشمش یا خرما که اثرش رو درست کنه