2777
2789

هرکی شخصیت خودشونشون میده به مرور ببینه بیمحلی میکنی درست میشه شوهرخودمم همینجوربوداصلا جوابشونمیدم ولی وقتی خوبیم بین حرفام میگم هرکس باحرف زدنش شخصیت خودشونشون میده و.. الان خییلی بهترشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر با هم همدردیم چکار باید کرد؟ کاش یکی بود بهمون میگفت

الکی دنبال بحثه فک میکنه فقط حرف خودش درسته ازش سوال میپرسم آروم جواب میده بعد دوباره میپرسم میگه تو نمیشنوی به معنای واقعی مرض داره

هرکی شخصیت خودشونشون میده به مرور ببینه بیمحلی میکنی درست میشه شوهرخودمم همینجوربوداصلا جوابشونمیدم ...

اخه من ۱۰ سال از زندگیم میگذره ۵ سالم باهاش دوست بودم تو دوران دوستی کوچکترین حرفی به من نمیزد همین که عقد کردیم یک ماه بعدش یکی دیگه شد😔

آخه به زن خودشون🥺

اره من خیلی دیدم اینجوری هستن بازناشون،اصلایه فحشایی میدم بهم دیگه تعجب، بعد خورده اسی هم میگه بعدعقداینجوری شده خرشون ازپل میگذره دیگه یکی دیگه میشن، منم همینطور خیلی حس بدیه

اخه من ۱۰ سال از زندگیم میگذره ۵ سالم باهاش دوست بودم تو دوران دوستی کوچکترین حرفی به من نمیزد همین ...

منم ده ساله میگذره. تاحالاجوابشوندادین بهترشده یابدتر؟ اگه ازقبل بدترشده تغییر روش بده ازاین ببعدمثل خودش جواب بده 

منم ده ساله میگذره. تاحالاجوابشوندادین بهترشده یابدتر؟ اگه ازقبل بدترشده تغییر روش بده ازاین ببعدمثل ...

اوائل جواب میدادم بدتر میکرد الان میگم بیمار دیگه فحشاش برام عادی شده😔