2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم خواهرشوهرم پشت سرم حرفی زده بود سر همین قضیه بحث بالا گرفت شوهرم گفت برو خونه پدرت منم ناراحت شدم از حرفش زدم زیر گوشش ساعت ۱۱شب گفت برو منم تو اون شهر غریب بودم تو خیابون آواره شده بودم حالا ۲ماهه ی پیام نداده ک رسیدی اصلا یا مردی

همیشه مادرشوهرم ی کاری میکنه میگه من نکردم قسم میخوره البته خودمم خالی از مشکل نیستم  ولی وقتی ک خواهر شوهرم داشت بدی منو پیش اون شخص میگفت گفت مادرشوهرتم بوده ولی مادرشوهر من میگه دروغ میگی حالا تابلو شده ک خواهرشوهرم گفته ولی هنوز پیام یا زنگی نزده

در مورد این مسئله مهم خودت باید تصمیم بگیری جوانبو بررسی کنی😐ینی اگ بگم بگیر میگیری؟

وا نمیگه بگوبگیر که😐   نظرتوبگو  راهنمایی کن   فککن خواهرخودت  هیییچ نظری به خواهرت نمیدی میگی به من چه .براساس توضیحاتی که داد میشه حداقل یه نظرکوچیک داد

مشکلم اینکه سیاست ندارم و خط قرمزم دروغه از دروغ متنفرم

همینکه بین بحث زنش وخواهرومادرش بجای حدددداقلللل بیطرفی (حالانخواستیم پشتت باشه)توروتوشهرغریب اونم شب ازخونه انداخته بیرون گویای همه چیزه که نه مسولیت پذیره نه مَرده نه شخصیت داره نه شعورنه فهم.

برواول باوکیل مشورت کن بگواگه برم دادگاه بگم ازخونه انداخته بیرون نفقه مم نمیده به نفعمه یاچی؟  اگه خونه ای ماشینی چیزی داره توقیف کن برای مهریه ونفقه ت  . اگه دیدتصمیمت جدیه بازنیومد دنبالت جداشو تاقرون اخرمهریه توبگیر   اگرم اومددنبالت دلت خواس بری یچیزی ب اسمت کن بعدبرو؛ مثلا خونه؛  بگو نمیخوام فردا بازبندازیم بیرون.

واقعا به نظر و کمکتون نیاز دارم

عزیزم وقتی ادم بدشانسی میاره گیرش شوهرنامردونفهم میفته تصمیم گیری سخت میشه  نه دل رفتن داری نه راحت میتونی به جدایی فک کنی 😔باگوشتوپوستم تجربه کردم ودرکت میکنم .