2777
2789

روتین پوستی مرتب داشته باشه از ژل شستشو و تونر استفاده کنی و برای اولش هم که میخوای جوش هات زود بره صابون یا کرم مخصوص از بین برنده جای جوش بخر 

خواستی میتونی پیام بدی کامل توضیح میدم 

روتین پوستی مرتب داشته باشه از ژل شستشو و تونر استفاده کنی و برای اولش هم که میخوای جوش هات زود بره ...

میشه اینجا کامل بگید مام بهره ببریم جیمین شی😁

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی مرتب داشته باشه از ژل شستشو و تونر استفاده کنی و برای اولش هم که میخوای جوش هات زود بره ...

م دیگه جوش ندارم

ولی جای جوش فراوان 

واقعا میشه کمرنگ بشن حداقل؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

میشه اینجا کامل بگید مام بهره ببریم جیمین شی😁

های یه مدت بود از نی نی سایت خارج شده بودم الان دیدم پیامتو حتما هانی من خودم یه سایت دارم از اونجا خرید میکنم قیمت هاش و محصولاتش خوبه خواستی از هر کجا پیام بده برات سفارش میدم مستقیم تو اینستا هم پیج دارم

خببب اول صورتتو با میسلار واتر تمیز میکنی آلودگی و آریشت کاملا پاک شه بعد با ژل شستشو میشوری البته با فیس واش بشوری بهتر هم میشه ژل رو بریز داخل اون صورتتو بشور بعد به صورت ضربه ای با حوله صورتت رو خشک کن سپس با تونر صورتتو پاک کن باعث کوچک شدن منافذ باز پوست و همچنین تنظیم phپوست میشه بعد هم یه مرطوب کننده یا آبرسان بزن اینا روتین پوست معمولی هستن بعد یه کرم و پن مخصوص هست برای رفع جای جوش دو هفته الی ۱ماه استفاده کنی کلا جاش میره

م دیگه جوش ندارم ولی جای جوش فراوان  واقعا میشه کمرنگ بشن حداقل؟

اره کلا میرن یه ماه از پن و کرم جای جوش استفاده کنی 

اگه خواستی بهت معرفی میکنم تو پیجم دارم ازشون تو تل پیام بده برات میفرستم عکس هاشون رو 

@maedeh_exoel