2777
2789

رفیقای همسرمو میگم هی دم ب دقیقه زنگ میزنن به همسرم نمیزارن بشینه خونه وقتی هم نمیره یا زود بر میگرده خونه بش میگن زن ذلیل اونم واسه اینکه نشون بده زن ذلیل نیس هر شب دیر وقت بیرونه دیشب تا ۲ بیرون بود قبل اومدنش ب خونه ب پیام دادم گفتم ما اینجا خریم دیگه ول کردی رفتی 

اصلا جواب نداد وقتیم اومد اصلا انگار ن انگار محل نداد گرفت خوابید منم اونقدر عصبی بودم هیچی بش نگفتم 

نمیدونم چیکارش کنم واقعا 

ی مشکل دیگه ای هم هست هیچوقت ب من چیزی نمیگه الان ی مشکلی داره فک میکنم مشکل مالی باشه ولی اصلا ب من نمیگه فقه با خونوادش در میون میزاره وقتیی ک من نشستم یا از گنارشون رد میشم حرفی نمیزنه فقه وقتی پا میشم با صدای خیلی اروم باهاشون حرف میزنه امشب فقه شنیدم مادر شوهرم بش گفت غصه نخور درست میشه 

حس میکنم فقه هم خونه ایم اخه از صب تا شب سرکاره بعدشم بیرون هیچیم بهم نمیگه منم ک کلا باهاش حرف نزدم امروز ولی ب تخ...نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت رف بیرون توام جمع کن برو خونه مامانت اومد ببینه خونه خالی بگو من تنهانمیتونم بمونم 

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

عجب خب بگه نه من زن ذلیل نیستم زن دوستم

اول عقدم بود رفتم خونه دوست شوهرم. زنش گفت آره تا الان مجردی میرفتن مسافرت از الان هم باید مجردی بزن. گفتم شرمنده شوهر من بدون من جایی نمیره. وا رفت بنده خدا و شوهرمم هیچوقت  مجردی حتی گردش یه روزه هم نرفت

شمام چند سال بعد اینا ازدواج کنن دقیقا حس زن دوست شوهر منو داری از الان جمعش کن که بعدا حس وا رفتن نگیری

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

مثل منی توهم. مرد رفیق باز هیجوره نمیشه جمعش کرد. من انقد جنگ کردم باهاش حتی زنگ زدم ب دوستاش دعوا کردم ولی باز دیدم کرم از خود شوهرمه. و حتی اگ ی هفته دوستاش نبینه مریض میش دپرس میش و بداخلاق

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
مثل منی توهم. مرد رفیق باز هیجوره نمیشه جمعش کرد. من انقد جنگ کردم باهاش حتی زنگ زدم ب دوستاش دعوا ک ...

میشه شوهر من از اون رفیق بازا بود الان یا سرکار یا خونه‌. محاله بدون  من جایی بره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)