2777
2789
عنوان

ی مرد متاهل به نیت بدی برام پول زده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 63 پست
پولا رو چیکار میکنی؟ کارتتو بسوزون و بلاک کن اینو بچه 5 ساله هم میدونه 

دوستام پول لازم داشتن میدادم بهشون پس نمیگرفتم 

الان با دوستام رابطه خوبی ندارم دیگ نمیدونم چکارش کنم

شماره کارتشو ندارم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.aparat.com/v/dgTZH/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D9%88%D8%AC%D9%87_%D8%A8%D8%AF% ...

من میتونم شماره کارت طرفو پیدا کنم؟  

پولا قبلیش خیرات شده این سری ک پول زده رو دستم مونده

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
من میتونم شماره کارت طرفو پیدا کنم؟   پولا قبلیش خیرات شده این سری ک پول زده رو دستم مونده

تو هم بدت نیومده 

با پول مردم ببخشش  میکنی 

شماره کارتت و بهش دادی ...شماره خط ثابتت  هم که بهش دادی 

جا زنش بودم با همون شک میکشتمت

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
تو هم بدت نیومده  با پول مردم ببخشش  میکنی  شماره کارتت و بهش دادی ...شماره خط ثابت ...

من ندادم قضاوت نکن ی بار تاپیک زدم جزئیاتو گفتم الان حوصله ندارم اولین بارم که پیام داد چون پیره دوستا من زیر ۱۶ سال بودن بهش گفتم اینکارو با زندگیش و زندگی دوستم نکنه

به یکی از دوستا دوستم ده میلیون داده 

ولی من جای زنش بودم شوهرمو میکشتم 

مردی که مشکل. دار باشع تا ابد مشکل داره

البته ی عده مثل شما دوست دارن خودشونو گول بزنن که مردا پسر پیغمبرن دختران اونارو گمراه میکنن

راحت باش

من میتونم شماره کارت طرفو پیدا کنم؟   پولا قبلیش خیرات شده این سری ک پول زده رو دستم مونده

شماره موبایلشو داری؟ اره میشه کپی کن لینکو نگاه کن فیلمو یاد بگیر راهکارسو

شماره موبایلشو داری؟ اره میشه کپی کن لینکو نگاه کن فیلمو یاد بگیر راهکارسو

ممنون عزیزم خوشحالم بابت راهکار عالی که دادی

من ندادم قضاوت نکن ی بار تاپیک زدم جزئیاتو گفتم الان حوصله ندارم اولین بارم که پیام داد چون پیره دوس ...

شما هم خودتو گول نزن 

مگه مشاوری که شوهرت دوستت و ارشاد کنی 

به دوستتم خیانت کردی ....چرا شماره حساب داری 

کارت از ریشه خرابه 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
فدا سرت میخواست نده خیلی مبلغش بالاست؟ 

همیشه بین دویست تا یک تومان میزنه 

با اونایی ک میشناسم تو رابطه بود ده تومانم میداد بهشون.  ده تومان اون زماااانای قدیم😐

اما پول این مردک از گلو من پایین نمیره حالا گفتن ب ی روشی میش شماره کارتش را دراورد براش میزنم 

همیشه بین دویست تا یک تومان میزنه  با اونایی ک میشناسم تو رابطه بود ده تومانم میداد بهشون. &nb ...

نمیخواد بزنی 

صدقه بده 

چون این و بزنی بقیه روهم ازت میگیره 

اگر فردا روز برات برنامه درآورد که این خودش پایه بوده این شماره کارتش و.. 

توهم میتونی پرینت حساب پرینت خط  بگیری که بدون پیام توخودش میزده وتوهم خیرات میکردی این پولو 

الان فقط عقلی کن بلاکش کن 

با هرخطی زنگ زد شنیدی اونه سریع قط بلاک 

کارتتم فردا اول وقت  عوض کن 

سعی کن باهاش برخورد نداشته باشی برخورداشتی کاملا سنگین و سخت 

اگر باهمسرت ملاقاتش کردین تو مهمونی 

مدام باهمسرت بگو بخند 

هرچند که این آدما مریضا متعهل ومجرد حالیشون نیست 

نمیخواد بزنی  صدقه بده  چون این و بزنی بقیه روهم ازت میگیره  اگر فردا روز برات برن ...

پرینت خط متو بگیرن اصلا من هیچی نگفتم

پول میزد...  التماس میکرد قبلا اسکیرین شاتاشو گذاشتم همه میگفتن چ عوضیه پدوفیلیه دوستم باهام دشمن شد بود اون موقع سنشم کم بود خیلی کم ادرس خونمونو داد بودد قبلاا من جرات نمیکردم از خونه بیرون برم. این مال دوران نوجوونی خونمونو عوض کردیم.  حالا یارو را ببینی میگی خر زنشه عاشق زن زندگیشه😐اونا که مث من نمیشناسنش رو اسمش قسم میخورن

اما ی خانمی اینجا گفت شمارتو داشت باشه شماره بانکتم میتونه در بیاره.  حالا من هفته دیگه اینکارو میکنم اگر دوباره پیدا کنه تهش اینه به نامزدم میگم خیلی باحال و منطقیه کلا حقو به من میده اهل دعوام نیست بره شر کنه. فقط با یکی از دوستا من دشمن میشه

امتحان کن ببین میشه یا نه

کجاش بزنم 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|