زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 عنوان فقط خانما بیان 254 بازدید | 27 پست خانما من مجردم یه چیزی داخل واژنم دراومده مث یه غده ی چربی بزرگ وقتی میرم دستشویی میخوام ببخشیدا دستمال بکشم تیر میکشهنمیتونم ددست بشینم درد میکنه رفتم دکترم گفت فقط قرصاتو بخورخوردن و هیج تغییری نکردم بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم... امروز | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 قرصات چی بودن یادم نیستسه چهار تا قرص بودنبا دوتا پماد پماده یکیش آبی بود اون یکیش نارنجی بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 725 دکترتو عوض کن عزیزم نمیدونم والا این ک گفتیو تا حالا تجربه نکردم ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
nargeskiani عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1183 رابطه ناسالم داشتید؟ خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 باید کاری کنید سر باز کنه نمیدونممیگم خودم کاری نکنم بهترهخطرناکه بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 رابطه ناسالم داشتید؟ مجردم بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 دکترتو عوض کن عزیزم نمیدونم والا این ک گفتیو تا حالا تجربه نکردم جدی؟ نمیدونم میترسم مریضی بدی باشه چیکار کنم😭 بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
nargeskiani عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1183 نمیدونممیگم خودم کاری نکنم بهترهخطرناکه نه نهبدون اجازه پزشک اصلااااا دست نزنیدجدی میگم اصلاااااااحتما دوباره برید پزشک خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 نه نهبدون اجازه پزشک اصلااااا دست نزنیدجدی میگم اصلاااااااحتما دوباره برید پزشک آره خودمم گفتمخطرناکه باید دکترمو عوض کنم میدونی خجالتم میکشم خودتون دیگه باید بدونید صندلی های دکترای زنان چطوریه از خجالت میخوام آب شم بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 725 جدی؟ نمیدونم میترسم مریضی بدی باشه چیکار کنم😭 ن انشالله ک چیز خطرناکی نیس ی دکتر برو ک درست تشخیص بده مشکل چیه چرا بوجود اومده ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 ن انشالله ک چیز خطرناکی نیس ی دکتر برو ک درست تشخیص بده مشکل چیه چرا بوجود اومده این یکی میگفت من نمیدونم چرا اینجوری شده انشالله میرم پیش یکی دیگه بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 725 اگه کرجی برو نیره خدابنده ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
زن_داداشتونم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1489 اگه کرجی برو نیره خدابنده نه نیستم متاسفانه بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...