2777
2789
عنوان

ی مرد متاهل به نیت بدی برام پول زده

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا به اینکه چطور شماره کارتتو گیر آورده کار ندارم

ولی من جات باشم قرون به قرون پولی که به حسابم ‌زده رو پس میدم اینطوری بخوای نخوای مدیون یه مرد هرزه و کثیف میشی

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
به خاطر این مردک که من نمیام خطمو عوض کنم خط ثابتمو

پس برو حقیقت را به زنش و نامزدت بگو 

اگه به همین روند پیش بری خودت هم داری چراغ نشون میدی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

پول رو خرج میکنی و نگاه میداری بعد میگی حس بدی داری

پول ها رو چند بار برگردون بعد هم قاطعانه بگو که نامزد دا ی

مطمئن باش مزاحمت نمیشه

با دست پس میزنی با پا پیش میکشی؟

احتمالا به زودی زنش روش درست رو یادت میده

خطتو عوض کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کدوم قسمتش ؟

https://www.aparat.com/v/dgTZH/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%D9%88%D8%AC%D9%87_%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86_%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D9%87_%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86_%26laquo%3B%D8%A8%D9%84%D9%87%26raquo

توضیح کاملش

پس برو حقیقت را به زنش و نامزدت بگو  اگه به همین روند پیش بری خودت هم داری چراغ نشون میدی  ...

نهایت میتونم به دوستم بگم به نامزدم بگه 

خطاش بلاکن 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت