2777
2789
عنوان

همسرم قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا هر سری اسم بچه های خواهرمو میارم میگه زشته اونوقت من واسه اینکه ناراحت نشه چیزی نمیگم به اونا. ...

نقطه ضعف نشون نده هیچوقت..باعث میشه طرف هر دفعه با اون عذابت بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه چی گفته یه چی شنیده چرا وقتی جنبه ی حرفی رو خودش نداره توقع داره طرف مقابل داشته باشه

آفرین 

به خدا من اصلا در مورد چهره و رفتار خانواده ش نظر نمیدم اما اون هر بار اسم کسی رو میارم یه عیب بهش میچسبونه

تو که بدتر ازون حرف زدی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چقدر تند رفتییییییییییی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفتم بیش فعالن 

عقب مانده ن

مامانشون گفته مشکل داشتن توی ان تی 

بد گفتم ولی اونم حرص منو در آورد 

با لحن بدی گفت نه نه نه 

اصلا انقد مهم نیس واقعا

شوهر منم به خواهر کوچیکم همیشه میگفت زشته نچسبه 

حالا بگه مگه چی میشه

مهم اینه جلو خودشون احترامشونو نگه داره حرفی نمیزنه ناراحت بشن خیلی هم مهربونه باهاش

حرف باد هواست

واقعا ارزش نداره زندگیتو واسه اینجور چیزا بهم بزنی

بعد هی واکنش نشون بدی نقطه ضعف ازت میگیره

عزیزم رفتارت بچه گانه بوده اولا که نباید همچین مقایسه ای میکردی اصلا چه تصور فامیل اون چ تو اصلا حرف اشتباهی بوده دوم اینکه نزار اختلاف در مورد خانواده ها باعث دعوا بشه این کارا کم کم سردی میاره