2777
2789

چه طوریه؟ اونجا بحث شدید پیش نمیاد؟ یا مثلا برگردید خونه اوضاع بدتر شه. یا بگه چرا اینطوری گفتی چرا اونطوری گفتی

نمیدونم چرا انقدر این قضیه برام سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رفتیم و هیچ کمکی تاکید میکنم هیچ کمکی بهمون نکرد البته اگه مشکلی دارین حتما مراجعه کنید بلاخره تخصص دارن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

آره اوایل ازدواج که همو درست نمیشناختیم

ولی میدونی از من میشنویی هیچکس اندازه ی خودتون دو نفر نمیتونه کمک کنه به زندگیتون 

منکه راضی نبودم اصلا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره اوایل ازدواج که همو درست نمیشناختیم ولی میدونی از من میشنویی هیچکس اندازه ی خودتون دو نفر نمیتو ...

شوهر منم میگه خودمون بهتر میتونیم

البته منظورش از این حرف اینه که خودم بهتر میدونم. کلا چیزی که اون میگه درسته

من برای مشکلات شخصی مثل عدم تمرکز و سردرگمی و اضطراب و کمبود عزت نفس و این چیزها پیش روانشناس میرفتم

این سری برگشت گفت خیلی از مشکلاتت از رابطه ات میاد. باید با همسرت بری زوج درمانی. پیش من هم نیاید باید برید پیش کسی که از قبل نشناستتون

حالا همسرم که اول قبول نمی‌کرد. حالا میگه بریم پیش خودش

اونم گفته پیش من نیاید   

من یک بار تنهایی رفتم 

کلی پول دادم  طرف فوق دکترای  روانشناسی بود مثلا بهترین شخص در شهرمون 

ولی هیچ کمکی نکرد 

حواله ام داد به جلسه بعد 

یکبار هم به یک فوق لیسانس مراجعه کردم اونم کمکی نکرد 

یکبار هم پیش یک دکترای روانشناسی استاد دانشگاه رفتم اونم نتونست بهم کمک کنه 

دیگه هیچوقت پیش روانشناس نمیرم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
من یک بار تنهایی رفتم   کلی پول دادم  طرف فوق دکترای  روانشناسی بود مثلا بهترین ...

خوب معلومه با یه بار کاری از پیش نمیره

کلا این کارها زمان میبره

متاسفانه هزینه اش هم زیاد میشه

خوب معلومه با یه بار کاری از پیش نمیره کلا این کارها زمان میبره متاسفانه هزینه اش هم زیاد میشه

اره هزینه اش زیاده 

ولی قشنگ معلوم بود فقط داره گوش میده 

هیچ اشاره ای برای راهکار حل مشکل نداد

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا