2777
2789
عنوان

🌟🌟باردارا بین یه لحظه 🌟🌟

23 بازدید | 14 پست

دوستان من یوقتایی پایین کمرم تا روی باسنم درد های خفیف میگیره و تا رون پام این درد میرسه...دردش خفیفه...بعد یه حسیه انگار کمرم تا روی باسنم کش میاد...میخواستم بدونم طبیعیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احه میگن حوله داغ بزاری ضرر داره کمر شل میشه و ...

خوب دیگه میگن گرم بگیر بنظرت باچی میشه گرم گرفت مخصوص بعضی موقع یهو تو خاب به پشت میری بعدش میخاهی بری به پهلو یا موقع میری سونوبه پشت خابیده میخاهی بلند انگار رگ میخاهن بکن چسیبیدی به تخت من اینجوریم

من دوروز از درد نمیتونم تکون بخورم و شبا بخوابم قشنگ راحت ایقد کمر و زیر دلم درد میکنه ک نگو،  بچه ها شما ترشح هاتون چجوریه تو چ ماهید من ترشحام زیاد شده و ابکی طورن ببخشید توروخدا البته،  حالتون بد میشه ولی استرس دارم خیلی میشه راهنماییم کنین میترسم کیسه اب باشه هی ابش کم کم،  کم بشه 😑😑😑

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
خداروشکر سابقه کمردرد نداشتم قبلا که مثلا بخوام بگم سیاتیک و ایناس

سیاتیک چیز بدی نیس که حتمن بد نشستی بیشتر از نحوه غلط نشستن میاد ک با رعایت درست میشه بدون هیچی بعدشم شما بارداری من نمیدونستم شاید ازونم باشه جنین داره بزرگ میشه همه بدن تحت شعاع قرار میگیره 

پس طبیعیه

چند هفته ای،  رحم داره جا باز میکنه بچه داره رشد میکنه و پوست شکم و کمر دارن کشیده میشن همه و درد خیلی شدیدی حس میشه گاهی،  

خانما میگم یسوال زیر دلم بالای بکینی کش اورده و قرمز شده ولیدلم هیچ تغییری نکرده میرن جاهاشون بنظرتون شوهرم میگه خون مردگیه بخاطر پوستکشیده شده و خوب میشه نگرانش نباش ولی بدم میاد ازش اونجام تیره شده اصلا روحیم داغونه