2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا برای زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 27722 بازدید | 24 پست
واکسن آنفولانزا از اون‌ور آب اومده، خودشون چیییی بشه تجویز کنن، اونم به افراد وااقعا خاص.  بعد ...

الان اینو مطمئنی من اتریش زندگی کردم هر ۶ ماه همه میزنن واکسن انفولانزا رو تو داروخانه هام اینجوری که میگی نیست سهمیه بندیه هر داروخانه ۱۵ تا واکسن داره

من به دکترم زنگ زدم گفت حتما بزن دیر هم کردی . من بهداشت نزدم یعنی تازه الان فهمیدم بهداشت میزنه ۲۱۰ ...

آره بهداشت ایرانیشو میزنه ولی بهم گفتبیشتر برای بارداریهای پر خطر میزنیم تاکید میکنیم حتما بزنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بهداشت ایرانیشو میزنه ولی بهم گفتبیشتر برای بارداریهای پر خطر میزنیم تاکید میکنیم حتما بزنن  ...

عزیزم برو داروخانه فرانسوی بگیر و حتما بزن من و کل خانوادم سالهاست میزنیم من برای پسر دو سالم هم زدم علم پیشرفت کرده و واکسن ها اومدن که بیمار نشیم و عذاب نکشیم این مخالفین عصر هجری رو من درک نمیکنم

الان اینو مطمئنی من اتریش زندگی کردم هر ۶ ماه همه میزنن واکسن انفولانزا رو تو داروخانه هام اینجوری ک ...

والا سیاست هر کشور فرق می‌کنه اما تا اون‌جایی که می‌دونم، مثل ایران هم نیستن که با خواست خود طرف بزنن. سوابق طرف رو چک می‌کنن اگر لازم بود می‌زنن. 

والا سیاست هر کشور فرق می‌کنه اما تا اون‌جایی که می‌دونم، مثل ایران هم نیستن که با خواست خود طرف بزن ...

واکسن انفولانزا سوابق نمیخواد پیشگیری از بیماریه فصلیه این که هر کشوری چیزای مخصوص داره حق با شماست مثلا اتریش یه حشره داره تابستونا میگزه پدر ادم در مییاد همه تابستون واکسنشو میزنن که نگزه اما واقعا انفولانزا تو پاییز و زمستون واجبه واکسنش زن دکتر قلب من از انفولانزا سالها پیش فوت کرد برای خانم باردار هم تب خیلی خطرناکه

همه داروخونه ها دارن؟ شما زدی عوارضی نداشت براتون؟

نه عزیزم هیچ عوارضی نداشت فقط روز بعدش جای واکسن یه کوچولو درد داشت پسرم هم همین طور نه تب کرد نه چیزی الانم خیالم راحته تا ۶ ماه واکسینه هستم چون فامیل پدری من نزدن همه بچه ها مریض شدن و حتی بچه ۳ سالشون از تب بیمارستان بستری شد وقتی میتونی زندگیتو راحت کنی اصلا دریغ نکن همه داروخانه ها داشتن باید بپرسی کدوم تموم نکردن مثلا من ماه پیش ۳ تا داروخانه پرسیدم یه دونه داروخانه هنوز داشت

ب منم امروز زنگ زدن ک واکسن آنفلوآنزا داری بیابزن رفتم زدم 

خطرنداره که ت فصل زمستانیم ازپیش گیری ازسرماخوردگی اینا دیگه خطرش کجاعه خداکه بخاد بچه روسقط کنه ادم هزراران رعایت هم بکنه سقط میشه خداک بخاد نگه داره هرکاری ام کنی بدنیامیاد بهداشت تاصدسال اگ خطرداشته باشه ک واکسنشونمیگه بیابزن.بازم هرجورخدت میدانی ولی این واکسنونمیدانم فلان میشه الکی میترسونن البته بادستورپزشک یا بهداشت وماما اینا وگرنه تاخود خدانخاد هیچی نمیشه