2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا برای زن باردار

27587 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من باردارم ۱۸ هفته از بهداشت بهم زنگ زدن که واکسن آنفولانزا برای زنای باردار میزنیم میخوای برای شمام بزنیم به نظرتون بزنم؟گفت زیاد واجب نیست 

والامنم موندم میخاستم بزنم یه پستی اینستا بود نصف کامنتا میکفتن نزنید عوارض داره دکترم گفته نزن سقط کردم فلان

نصفیم میگفتن خوب بوده فلان

منم دیگ ترسیدم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. 

منم ۱۵ هفته‌ام نزدم‌. هرچی بتونی تا ضروری نبود واکسن نزنی بهتره چون تأثیر مستقیم روی جنین داره.

سرما خوردی یا آنفولانزا گرفتی هم قشنگ به خودت برس و چیزای مقوی بخور زود خوب می‌شی. بدن‌ت هم واکسینه می‌شه. 

واکسن آنفولانزا از اون‌ور آب اومده، خودشون چیییی بشه تجویز کنن، اونم به افراد وااقعا خاص. 

بعد ایران توی همه‌ی داروخانه‌ها نوشتن واکسن آنفولانزا رسید. 🙂 انگار شکلاته مثلاً. 

بله عزیزم ممنون حتما مشورت میکنم میخواستم ببینم کسی اینجا زده یانه 

ببین عزیزم اگه خدای نکرده انفولانزا بگیری تاثیرش رو جنینت خیلی بیشتر از واکسن انفولانزاس

ولی خود واکسن تا چندروز بیحالی میده

ببین شرایطت چطوریه مثلا اگه رفت و امدت زیاده حتما بزن

لایک نکنید🙂‍↔️

من به دکترم زنگ زدم گفت حتما بزن دیر هم کردی . من بهداشت نزدم یعنی تازه الان فهمیدم بهداشت میزنه ۲۱۰ تومن فرانسویشو خریدم ایرانیم داره اما داروخانه گفت به درد نمیخوره احتمالا بهداشت همون ایرانی رو میزنه