2777
2789
عنوان

خانومای آشپز میشه بیاین؟

210 بازدید | 17 پست

سلام 

وقتتون بخیر 

پنجشنبه مهمون دارم میخوام دوتا جوجه رو درسته 

بپزم 

میشه اگه فوت و فنی داره بهم بگید 

و اینکه نمیخوام رب بزنم 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پوستشرو میکنم،توی دلش رو پر میکنم با اون چیزایی ک میخام،فلفل دلمه گوجه،آلو و.... میخابونم توی ادویه و پیاز و زعفرون یه روز،بعد پاهاشو با فویل به هم میبندم ،سرخش میکنم که طلایی بشه بعد میزارم تو قابلمه با اب کم سه چهارساعت  بپذه،عالی میشه

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
میشه برام ی صلوات بفرستی 

حتما عزیزم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
 اول پوستشرو میکنم،توی دلش رو پر میکنم با اون چیزایی ک میخام،فلفل دلمه گوجه،آلو و.... میخابونم ...

ممنونم  آلو و اینا تو شکمش خوب میشه؟

درسته با ادویه سرخش میکنم،شکمش رو با سبزی شکم پر و آلو پرمیکنم،پاهاشو بهم می‌بندم.با پیاز ادویه آلو یا آلوچه کمی زعفرون،(شاید کمی سبزی شکم پر)و آبجوش،ی سس درست میکنم.مرغ رو میذارم توش،دوساعت دم میدم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
ممنونم  آلو و اینا تو شکمش خوب میشه؟

اره خیلی

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

از شب قبل نمک و فلفل و زردچوبه بمال به مرغت بعد پیاز و فلفل دلمه ای خلال کن بریز توی شکمش و روی مرغ،ابلیمو و زعفرون هم بزن بهش

برای داخل شکمش هم پیاز داغ و گشنیز و زرشک و گردو و آلو و رب انار

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
درسته با ادویه سرخش میکنم،شکمش رو با سبزی شکم پر و آلو پرمیکنم،پاهاشو بهم می‌بندم.با پیاز ادویه آلو ...

ممنون عزیزم

از شب قبل نمک و فلفل و زردچوبه بمال به مرغت بعد پیاز و فلفل دلمه ای خلال کن بریز توی شکمش و روی مرغ، ...

ممنون عزیزم

سلام عزیزم

بهتون درخواست دوستی دادم بی زحمت قبول‌کن

درمورد اون مامای خونگی که توی مشگین شهر پیشش رفتین میخوام ازتون سوال بپرسم

خیلیییییی به کمکتون احتیاج دارم

درخواستمو قبول کن بی زحمت 

سلام لطفا دوباره درخواست بدید